Samsung възвърна позицията си на водещ производител на мобилни телефони

...
Samsung възвърна позицията си на водещ производител на мобилни телефони
Коментари Харесай

Samsung си върна позицията на водещ производител на телефони от Apple

Samsung възвърна позицията си на водещ производител на мобилни телефони в международен мащаб, откакто беше надвит от Apple в края на предходната година, съгласно нови данни.

Последните тримесечни данни от изследователската компания IDC сочат, че общите световни доставки на смарт телефони са се нараснали със 7,8% по това време на предходната година, само че доставките на Apple са спаднали с близо 10%.

В резултат на това Samsung си върна топ телефоните- производител, с пазарен дял от 20,8%, пред производителя на iPhone Apple, който е втори със 17,3% – откакто двете компании си размениха местата през последните три месеца на 2023 година

По-рано този месец, Samsung разгласява настояща прогноза, че облагите му за първите три месеца на 2024 година ще бъдат повече от 10 пъти по-високи от същия интервал на предходната година, частично водени от мощните продажби на смарт телефони.

Според данните на IDC, възраждането на китайски марки като Huawei води до повишаване на общите доставки на телефони, само че също по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР