Самотна майка е била принудена да изплати £1620 обезщетения, които

...
Самотна майка е била принудена да изплати £1620 обезщетения, които
Коментари Харесай

Самотна майка, която се грижи за син с увреждания, е принудена да изплати £1600 на DWP

Самотна майка е била принудена да изплати £1620 компенсации, които е получила, с цел да се грижи за сина си, на Министерството на труда и пенсиите (DWP).

Елизабет, ВЪЗРАСТ, МЯСТО, е болногледач на цялостен работен ден за сина си Оливър, 20, който има синдром на Даун и желае надбавка за болногледач, с цел да й помогне финансово. Наскоро DWP изиска тя да върне £1600, откакто е надвишила работния предел за компенсацията. Историята на Елизабет е единствено една от хилядите, които излязоха нескрито през последните няколко седмици.

Отделът за компенсации неотдавна беше подложен на рецензии, откакто беше разкрито, че към 34 000 претенденти за надбавка за полагащи грижи са получили санкции до £20 000 и би трябвало да изплатят компенсациите си за нарушение на прага на приходите - в някои случаи това е единствено с няколко стотинки. Елизабет беше принудена да откри смени като преподавател по доставки, когато починалият й брачен партньор Дейвид беше диагностициран с рак и стана прекомерно болен, с цел да работи. Елизабет се гриже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР