Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват, каза Боян Чуков в

...
Самостоятелните изпълнения на единаци терористи приключват, каза Боян Чуков в
Коментари Харесай

Боян Чуков: Очаквайте атентати в Европа, зад които стоят цели организации от хора

„ Самостоятелните осъществявания на единаци терористи завършват ”, сподели Боян Чуков в студиото на „ Тази заран ”. По думите му терористите единаци сега се прегрупират и след време ще станем очевидци на атентати в Европа, зад които стоят цели организации от хора.

По мотив нападението в Мюнстер, за което локалните управляващи споделят, че е дело на психологично болен немец, Чуков сподели, че имало данни, че нападателят е кюрд.
" Ако това се удостовери, това ще бъде първият случай на кюрд, който взе участие в терористичен акт в Западна Европа”, разяснява Чуков.
„ Често пъти не се дава цялата информация, тъй като тя ще има доста неприятно въздействие върху обществото”, разяснява още Чуков случая в Мюнстер.
По мотив хипотетичната химическа офанзива в Дума в Сирия, Чуков сподели, че и преди сме били очевидци на сходни постановки.
„ Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски по какъв начин не са засегнати”, разяснява Чуков.
„ Тези химически офанзиви се употребяват като предлог, след който следват избрани дейности.
По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков още веднъж изрази подозрение да е употребен нервнопаралитичен газ.
„ Не е належащо да си супер специалист и да не схванеш, че откакто те оживяват и двамата, настрана нито санитарят, нито служителя на реда са засегнати… Това може да е всичко друго, само че не и газ”, разяснява Чуков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР