Самопровъзгласилият се Джеймс Бонд на крипто“ финансира своя 007 плейбой

...
Самопровъзгласилият се Джеймс Бонд на крипто“ финансира своя 007 плейбой
Коментари Харесай

„Джеймс Бонд на крипто“ демонстрира пищен начин на живот на флаш коли – и приятел орангутан

Самопровъзгласилият се „ Джеймс Бонд на крипто “ финансира своя 007 плейбой жанр на живот на флаш коли, първокласни часовници, частни самолети и първокласни почивки с помощта на натрупването на положение от £30 милиона.

Джордже Новакович постоянно парадира със своите суперколи, в това число McLaren, Bentley и Ferrari онлайн, и споделя, че триумфът му не е тъй като е по-умен от всеки различен, а просто че „ той се опита “. Изображения даже демонстрират по какъв начин ергенът споделя своето Lamborghini с млад орангутан, с младо тигърче на мотив и с пачки пари в скута си.

25-годишният ерген притегли вниманието... напояване общо заради триумфа му във форекс, крипто търговия и NFT. Джордже, който е учил в Уестминстърския университет в Лондон, сподели: „ Успях да направя £30 милиона преди 25-ия си рожден ден.

„ Уверявам се, че фамилията ми е погрижено, почерпя се с невероятни коли и празници и имам неприятна сбирка от часовници. Предполагам, че можете да ме наречете Джеймс Бонд на криптовалутата – покупко-продажбите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР