Съдията, председателстващ делото за намеса в изборите в Джорджия срещу

...
Съдията, председателстващ делото за намеса в изборите в Джорджия срещу
Коментари Харесай

Прокуратурата на окръг Фултън Фани Уилис ще свидетелства на изслушването, което може да я дисквалифицира от делото Тръмп

Съдията, председателстващ делото за интервенция в изборите в Джорджия против някогашния президент Доналд Тръмп в четвъртък, ще изслуша обвинявания в непозволено държание, което може да докара за дисквалификацията на окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис.

Дългоочакваното чуване е ориентирано да се концентрира върху това дали Уилис персонално се е облагодетелствал от връзка с основния прокурор по делото, по кое време връзката е почнала и дали продължава.

Уилис не съумя да анулира призовката й да свидетелства под клетва, подадена в понеделник пред съдията от Върховния съд на окръг Фултън Скот Макафи, който сподели, че е „ допустимо “ тя да бъде дисквалифицирана от гонене на делото.

„ Тъй като считам, че е допустимо обстоятелствата, твърдени от ответника, да доведат до дисквалификация, считам, че би трябвало да се организира чуване с доказателства, с цел да се откри информацията по тези съществени изказвания, “ McAfee сподели.

Уилис призна този месец, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР