Съдбата на Скорпиона през 2024 г. обещава да бъде интересна

...
Съдбата на Скорпиона през 2024 г. обещава да бъде интересна
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Скорпион

Съдбата на Скорпиона през 2024 година дава обещание да бъде забавна и щастлива. Положителните промени в областта на любовта и финансите ще подобрят обстановката в живота, а креативната самореализация ще им даде самочувствие. Използвайте препоръките на хороскопа, с цел да прекарате идващите месеци с изгода и наслаждение.

Общ хороскоп за Скорпион за 2024 година

Кармичната примка на зодиакалния кръг приключва цикъла през април 2024 година и ще засегне всички сфери от живота на хората. Тя няма да заобиколи Скорпиона с въздействието си. Годината на Зеления дървен змей ще бъде година на промени в ценностната система, методите за печелене на пари и отношението към финансите. Плутон във Водолей, въздействието на Сатурн, съвпадът на пет планети и Селена (5 май) ще разрушат остарялото и ще обезпечат нови източници на сила. През май 2024 година Скорпионът ще бъде подкрепят от Слънцето, което ще разкрие неговите гении и умения. Има удобно успокоение в региона на другарството и фамилните връзки. Здравето ви ще бъде положително, а вътрешният ви свят ще бъде изпълнен с естетика и благополучие.

Какъв е хороскопът за дамите Скорпиони за 2024 година? Очаква ги външна промяна. Лейди Скорпион ще промени своя жанр на облекло, прическа, цвят на косата и грим. Гледайте фигурата си, защото Юпитер предизвика наддаване на тегло. Изградете връзки с вашите шефове, сътрудници, родители. Магическият сексапил ще ви помогне да спечелите даже враговете си. През годината ви чака триумф в кариерата и подсилване на фамилните връзки.

Скорпионът ще преживее кариерно израстване, отлични финансови вероятности, естетика в персоналния си живот и в връзките с роднините. В началото на годината мъжете Скорпиони ще следват неоправдани упования. Необходим е здравомислещ взор върху обстановката. Разчитайте на себе си, тогава през втората половина на годината ще наваксате пропуснатото. От юни до декември се чака пробив в работата, възстановяване на връзките с сътрудник или среща на нова обич.

Хороскоп на любовта и връзките

През новата година взаимната обич ще се завърне в живота на осмия знак от зодиака. Сферата на романтиката ще стане забавна и богата. Представителите на знака ще сложат завършек на връзки без взаимност и ще срещнат нов сътрудник, който е по-щедър в проявата на усеща. Най-вълнуващите сантиментални завършения чакат Скорпионите през септември и октомври. Ще има дълбочина и доверие в фамилните връзки.

През новата година Скорпионите ще усетят повече топлота, внимание и грижа към себе си. Тези, които са в двойка, ще усетят дълбочината и силата на възприятията към обичания човек. Особено в случай че има дълга разлъка заради тръгване. Подкрепяйте се взаимно и не губете връзка нито за ден.

Свободните представители на знака би трябвало да се засилват. Според изданието Astrologyk през първата половина на 2024 година любовният хороскоп им вещае ново занимание. Но в случай че просто седите и чакате, няма да има прогрес. Възможна е нова пристрастеност от януари до май. За да не се разочаровате от определения от вас, преценете трезво неговия темперамент и дейности.

Хороскоп за здраве и хубост

Скорпионът няма да има съществени здравословни проблеми през новата година. Дори хроничните болести ще избледнеят на назад във времето. Нивото на сила ще стане доста по-високо. Комбинацията от въздействието на Сатурн и Уран ще има позитивен резултат върху ставите и хормоналната система. През януари се подложете на обзор и курс на витаминна терапия. Погрижете се за нервната си система, намалете равнищата на стрес посредством постоянни извършения, медитация и релаксиращи процедури. Подходящи са плуване, туризъм и йога.

Погрижете се за здравето си през студения сезон, контролирайте тежестта си, яжте повече морски блага. През лятото посетете морски курорт. От октомври вземете медикаменти за подсилване на имунната си система. Нормализирайте вътрешното си душевно положение, с цел да не изпаднете в стрес и отчаяние. Духовно развитите Скорпиони ще намерят поддръжка в религията, в лицето на ангелите пазители, в случай че се извърнат към тях през май. Астрологът Сюзън Тейлър предлага да си вършиме почивки и да излизате на отмора през август и декември. През 2024 година здравето на родителите на Скорпиона ще бъде застрашено. Уверете се, че имат достъп до качествено опазване на здравето.

Финансов хороскоп

Според астрологичното издание Astrology актуализациите в региона на финансите ще дойдат през зимата и през интервала, когато Сатурн минава през знака Риби. Ще се появят спомагателни благоприятни условия за печелене на пари и нови източници на приходи. Направете обстоен бизнес проект и не забравяйте интуицията си. Търпението е значимо умеене, което ще помогне на Скорпиона да реализира триумф. В началото на годината ще зародят компликации на актуалната ви работа. Ще донесе по-малко наслада и премия. В същото време ще дойде почтено предложение. Съгласете се с това. Новата работа ще върви по-лесно и по-бързо, а през април Скорпионът ще получи покачване. Избягвайте спорове с сътрудници, състезавайте се почтено.

През 2024 година Скорпионите ще бъдат по-успешни от останалите в такива специалности като финансов съветник, бизнесмен, откривател, нравствен преподавател, психотерапевт, финансов анализатор. Просперитетът ще пристигна при търговците, брокерите на недвижими парцели и хирурзите. Търсят се новатори и уредници на стартъпи.

Препоръки за Скорпион за реализиране на триумф

Мотото на годината за Скорпиона е умереност и фина прозорливост. От юни финансите, страстите и здравето са нормализирани. Според астролозите Тали и Офира Едут това ще бъде улеснено от двадесетгодишния пренос на Плутон в знака Водолей, прекосяването му през четвъртия дом на Скорпион и позицията на Лунните възли в дома на здравето. За да постигнете всичките си цели, вземете поради следните рекомендации:

– Първата половина на годината е съвпадът на Уран и Юпитер. През този интервал се чакат промени в региона на образованието, пътуването, правните връзки и другарството.

– Април-май – погасете задължения, не взимайте заеми и не пилейте пари.

– Зимата е време на подем на творчеството. Не се опасявайте да се покажете.

– Лято – Уран и Нептун в Телец и Риби ще ви оказват помощ да монетизирате вашето занимание.

– Ноември-декември е уместно време за дотъкмяване на стартирани планове, поправки и възстановяване на дома.

През новата година съкровените стремежи на Скорпиона ще се осъществен. Тези, които са имали проблеми със зачеването, ще станат родители (възможно посредством IVF). Тези, които мечтаят да попълнят своя автопарк и пасивни приходи от вложения, ще получат това, което желаят. Когато купувате кола, избирайте надеждни модели и дръжте парите си в банки с безупречна известност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР