Съдът окончателно е отхвърлил искането за отмяна на мярката за

...
Съдът окончателно е отхвърлил искането за отмяна на мярката за
Коментари Харесай

1М дължи на ДСК мъжът на Сл. Вътова, има окончателна забрана да напуска страната

Съдът дефинитивно е отхвърлил настояването за анулация на мярката за ненапускане на страната от мъжа на. Причината е обвиняването към него за измами в изключително огромни размери, за което към този момент писахме, за каквито се плануват от 3 до 10 години затвор. В неговия случай, като към този момент наказан на 5 година за измами в Съединени американски щати, става въпрос за рецидив.  

 

Това обаче не е.

 

Както към този момент писахме, един от излъганите е запорирал за дълг в 6-цифрен размер жилището на влиятелната ул. Оборище, в който Българският вълк от Уолстрийт, както самичък се титулова, живее със и двете им деца. Двамата още веднъж били дружно, откакто наесен краткотрайно се бяха разделили, като това съответства със запорирането на жилището.
Имотът без друго е ипотекиран от Банка ДСК за близо милион лв. – 940 000 лева

 

По на 19 минути той балансира благодарение на бързи заеми, каквито има най-малко към 4 от познатите с мегалихвите си сдружения.

 

Интересно е покритието, защото компанията му  Алтегис ООД има един – единствен чиновник – самия той, а откакто са разкрити измамите му, няма други приходи.
В медиите към този момент излезе и информация за забавени заплащания към лизинг компанията за автомобила, каран към момента от жена му – Мерцедес.

 

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР