Съдържанието на ваксините срещу Covid-19 е сред сериозно експлоатираните, коментирани

...
Съдържанието на ваксините срещу Covid-19 е сред сериозно експлоатираните, коментирани
Коментари Харесай

Германски химик не е убит заради „разкрития“ за Covid ваксина

Съдържанието на имунизациите против Covid-19 е измежду съществено експлоатираните, коментирани и будещи интерес, страхове, сензации и тълкования тематики. И то от разнообразни ъгли.

Едно от последните изказвания, които циркулират и се споделят в обществените мрежи, е за гибелта на лекар, дни откакто популяризира видеозапис с „ разкрития “ за графенов оксид в Covid ваксини.
Твърдение:  Д-р Андреас Ноак е погубен три дни, откакто изнася информация за графенов оксид във ваксини против Covid-19
Става дума за доктор Андреас Ноак, който в едни изявления е показан като, в други - като. На 23 ноември 2021 година той пуска видео в обществената медия, в което твърди, че имунизациите против Covid-19, по-конкретно на „ Пфайзер/Бионтех “, инжектират бръсначи в кръвоносната система, като повода за това е съществуването на графенов хидрооксид в тях. На 26 ноември Ноак умира и стартират да се появяват в дома си, като има и версия, че това са сторили немски командоси пред очите на бременната му брачна половинка. Целта била да бъде заглушена истината, която той споделял със света.

  

Видеото с „ разкрития “ на Андреас Ноак за графеновия оксид се появява първо в неговия канал в Телеграм, където е гледано над 300 000 пъти. След гибелта му фрагменти от записа със надписи на британски и на други езици се появяват и в Ютюб, Facebook. Има и . Твърденията за убийството на Ноак поради разкритията му стават известни и измежду български консуматори на Facebook, като постове с такова наличие са споделени стотици пъти.

Преди да се насочим към събитията и събитията към гибелта на Андреас Ноак, дано първо забележим

Кой а Андреас Ноак?

Андреас Ноак е лекар по химия от Техническия университет в Дармщат през 1995 година, излиза наяве от къса биографична информация, оповестена в през 2007 година за разпространение на нанотехнологиите. По-късно Ноак основава няколко компании. Една от тях е Blue Membranes GmbH, през която Ноак подава претенции за патенти, основно за. До 2012 година той е част от борда на друга компания - Vinna AG, разработваща хранителни добавки. Няма никакви доказателства за публикуването на проучвания или научни публикации на Ноак, свързани с графенов оксид или нанотехнологии.

В годините след 2010 година Ноак се появява като, където разпространява непотвърдени теории за храненето и потреблението на хранителни добавки.

Последната му професионална интензивност е обвързвана с организацията Ursprunc e.V.. През нея Ноак разпространява платени семинари за хранене и хранителни добавки. Сайтът на въпросната организация не е онлайн от 9 декември 2021 година, само че може да се види.

През последните 2 години Андреас Ноак се концентрира върху разнообразни тайни теории за ковид, в това число че пандемията е част от скрит план за унищожаването на човечеството.

Арест онлайн

Андреас Ноак става прочут в обществените мрежи през ноември 2020 година, когато.



По това време се появяват клюки в обществените мрежи, че той е арестуван поради позициите му против противоепидемичните ограничения на немското държавно управление.

Полицейската акция, снимана онлайн от Ноак, в действителност се случва, само че немският химик не е нейна цел. Пред уеб страницата за инспекция на обстоятелствата от немската полиция споделят, че интервенцията не е обвързвана нито с пандемията, нито със самия Ноак, а е част от огромна интервенция. Друс уебсайт за определяне на обстоятелства -, писа след акцията, че локалната полиция е прецизирала, че е имала заповед за обиск на цялата постройка, а освен на жилището, в който живее немският химик. И че Ноак и намиращите се още двама души в жилището не са били задържани.

Именно това събитие, в композиция с непредвидената гибел на Ноак, основават почва за навързване на теориите, че той е погубен, с цел да бъде цензурирана истината, която споделя.

Скоро след случая с нахлуването на полицията в дома му Ноак продължава с излъчванията си онлайн по няколко часа дневно, в които приказва за възвишен проект за спасяването на човечеството, до който само той има достъп, правейки комплицирани митологични връзки и черпейки препратки от източници от известната просвета и философия,.

След 7 януари 2021 година Ноак стопира с излъчванията онлайн, а неговата партньорка Анна стартира да ръководи канала му в Телеграм. През есента на 2021 той още веднъж се появява и стартира да разгласява къси видеа във въпросния канал. Междувременно двамата с Анна към този момент са се преместили от Германия и към този момент живеят в Австрия.

Обстоятелствата към гибелта на Андреас Ноак

Източниците, от които излиза наяве за гибелта на Андреас Ноак, са две видеа, в които партньорката му Анна оповестява за този факт. Те са оповестени в канала им в Телеграм. Ето и детайлностите за въпросните видеа.



На  27 ноември 2021 година  партньорката на Андреас Ноак – Анна качва видео в акаунта на немския химик в Телеграм. В него тя споделя, че Андреас е бил нападнат „ брутално, ненадейно и подло “ и че не е издържал, без обаче да дава детайлности и повече информация за случилото се, както и кой го е нападнал.
На идващия ден –  28 ноември 2021 година,  истинското видео на Ноак, в което приказва за съществуването на графенов оксид във имунизацията на „ Пфайзер “, е  (видео платформа, която притегля огромен брой консуматори, споделящи теории на конспирацията). Публикацията е със заглавие: „ Убийство! Само часове, откакто разгласява следствие за имунизациите, доктор Ноак е мъртъв. “



Описанието на видеото се приказва за „ силите “, които са решили да отстраняват Ноак, защото е бил извънредно прецизен в разкриването на техните проекти.

Въпреки насочващите заглавие и изложение, измежду мненията под видеото има консуматори, които пишат, че не излиза наяве дали докторът е бил погубен.





От думите на Анна във видеото излиза наяве, че Ноак не е бил атакуван, а е умрял в болница от сърдечен удар . Партньорката на немския химик в детайли споделя по какъв начин Андреас получава рецесия в деня, в който е разгласил видеото за графеновия оксид - 23 ноември 2021 г. Тя разказва, че е бил зашеметен, не на себе си и е изпитвал мощна болежка. Не е могъл да приказва, а придвижванията са му били некоординирани.

Анна взема решение, че Андреас се е отровил и му дава физиологичен разтвор. Той повръща, след което рецесията продължава още известно време. По-късно той се съвзема, макар че по думите на Анна е тотално отпаднал и не желае да приказва. „ Имаше потребност от отмора, само че сподели, че се усеща добре “, споделя партньорката на Андреас.

Два дни по-късно обаче немският химик прави нова рецесия. Това се случва в нощта на 25 против 26 ноември 2021 година, по разказите на Анна. „ Забелязах, че е доста разтревожен в съня си, поти се и има температура. “ Тя взема решение, че е изнемощял, не го буди и го оставя да спи. В един миг обаче усеща, че Андреас стартира да диша доста тежко и да има хрипове. Паникьосва се и пробва да промени ситуацията на тялото му в опит да облекчи дишането му. Обажда се на незабавна помощ, откъдето я поучават да му направи CPR (Кардио-пулмонарна първа помощ - незабавна процедура на сърдечен масаж и изкуствено дишане при определяне на загуба на схващане заради прекъсване на кръвообращението или дишането).

На място идват шестима медици, които го стабилизират и го водят в болничното заведение във Волфсберг. Там Ноак е настанен в стая с респиратор.

„ Попитах по какъв начин наподобяват нещата, а те ми споделиха, че са съумели да го върнат и нещата в действителност наподобяват добре “. Анна отива в стаята при Андреас, с цел да го види. Малко по-късно положението му се утежнява и умира. „ Казаха ми, че огромната му сърдечна клапа е отказала изцяло, че е получил инфаркт и е умрял от него. “

След този роман, в края на видеото, глас зад камера пита Анна: „ Много хора останаха с усещането, че той е бил атакуван от хора, нахлули в дома му. Това, което имаше поради обаче, че е била офанзива от микровълни, това е била повода. “

Анна дава отговор: „ Не знам доста за тези неща, по какъв начин нещо сходно работи. Но той постоянно споделяше, че те има такава технология. "

Така от описа на партньорката на Андреас Ноак излиза наяве, че т ой не е бил погубен, не е имало принудително влизане на немски командоси, а е умрял в болница от сърдечен удар .

Говорител на полицията в австрийската провинция Каринтия удостоверяват пред уеб страницата за инспекция на обстоятелствата, че Ноак е умрял от естествена гибел и няма данни за осъществено закононарушение.
Заключение
От изнесените нагоре данни излиза наяве, че изказванието, че Андреас Ноак е погубен е НЕВЯРНО , защото няма никакви доказателства в негова поддръжка. Неговата гибел, както съгласно брачната половинка му, по този начин и съгласно лекарите, се дължи на сърдечна непълнота. Следователно НЕВЯРНА е и хипотезата, че Ноак е станал жертва на разкрития си за графенов оксид във ваксинa против Covidß19

Впрочем изказванията за съществуването на смъртоносната съставка  графенов оксид  във ваксини против ковид неведнъж и изрично ас опровергавани и от, от  и от . Има също по този начин формален отговор на от страна на . „ Пфайзер “ също  наличието на графенов оксид в техния препарат.

------------------

 Екипът на БНР за инспекция на обстоятелства поема ангажимент за инспекция на изказвания, които могат да подведат слушатели и читатели по значими тематики. Сигнали можете да изпращате на имейл  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР