С викове Оставка“, освирквания и плакати Оставка, лъжци“ и Фермер

...
С викове Оставка“, освирквания и плакати Оставка, лъжци“ и Фермер
Коментари Харесай

Протест заради кмет-гурбетчия затвори бул. „Сливница“ в час пик

С крясъци „ Оставка “, освирквания и плакати „ Оставка, лъжци “ и „ Фермер си търси община “ стотици поданици на  столичния регион „ Илинден “ излязоха за трети път на митинг против кмета от ПП/ДБ/СС Емил Бранчевски. Хората се събраха за следващ път защото по думите им „ чашата към този момент е преляла “. Те декларират, че откогато е на поста си, повече от три месеца, той не върви на работа и няма никаква връзка с него.

Подозират, че работи в Германия, назовават го гурбетчия и даже залепиха плакати с лика му с надпис „ Wanted – Издирва се “.

Събралите се хора потеглиха и на шествие от постройката на районната администрация на „ Илинден “ и стигнаха до  входа на Западен парк на бул. „ Сливница “. Последва и обсада на кръстовището на бул. „ Сливница “ и ул. „ Кукуш “.

В момента ОИК-София е разпоредила инспекции в Национална агенция за приходите, Национален осигурителен институт и външно министрество дали районният кмет има и различен трудов контракт. А преди ден по същата причина - съществуване на компания от регион „ Илинден “ бе освободен заместник-кметът Радослав Колев. Според информация в комерсиалния указател той има настоящо сдружение.

По време на митинга довечера кметът Бранчевски още веднъж не беседва с жителите като този път, съгласно протестиращите, си е тръгнал от работното му място преди края на работния ден и се е скрил от тях.

Според протестиращите той не е участвал на нито едно разискване на Бюджет 2024 на Столична община и никой не е декларирал или защитил плановете, които жителите желаят да бъдат осъществени в региона.

06 февруари 2024, 12:31

Нов митинг против кмета на р-н „ Илинден “, откакто заместникът му назова протестиращите „ копеленца “

02 февруари 2024, 18:28

Жители на Илинден на митинг, питат къде е кметът


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР