С публично обръщение, издържано в обичайния му екзотичен стил, почетният

...
С публично обръщение, издържано в обичайния му екзотичен стил, почетният
Коментари Харесай

Доган получил „кефлийско настроение” от номинацията за депутат

С обществено послание, издържано в нормалния му другоземен жанр, почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган благодари на своите поддръжици, че „ желаят най-малко виртуално да се върна в политиката ” като са го за претендент за народен представител.

„ Честно казано, номинацията на „ А. Доган “ ме изненада, тъй като всички знаете, че към този момент девета година не се занимавам с политическа активност. Но признавам, получих и кефлийско въодушевление за добре свършена работа, за което също ви благодаря ”, с очевидно задоволство споделя Доган.

Той с горделивост установи: „ Движение за права и свободи се трансформира в значима политическа групировка. И към този момент три десетилетия съвсем всички новопръкнали се партии и обединения наложително се нареждат и търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на придвижването. ”

След това детайлно изяснява за какво неговата евентуална кандидатура би могла по-скоро да донесе щета на придвижването, в сравнение с изгода: „ Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има и цена и тя би трябвало да се заплати. Разбирам, че включването на „ А. Доган “ в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение „ зарежда “ прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като „ облика на А. Доган “ целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на прехода. И в този подтекст прави работа и на свои, и на непознати. ”

Почетният водач продължава с философско резюме: „ От позиция на Съдбата, няма потребност „ А. Доган “ да се връща в политиката. Най-значимото ми създание в живота е „ Движението за права и свободи “, което Ви принадлежи във времето. Ако желаете да ме зарадвате, покажете на света какво съставлява Движение за права и свободи на идните парламентарни избори. ”

Обръщението приключва с интимното: „ С любов и доверие, Винаги Ваш: А.Д.! ”
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР