С наближаване на празниците преследването на големите намаления и набавянето

...
С наближаване на празниците преследването на големите намаления и набавянето
Коментари Харесай

Алианц Банк открива сезона на покупките с промоционална кампания

С приближаване на празниците преследването на огромните понижения и набирането на коледни дарове става още по-вълнуващо. За да зарадва своите клиенти, Алианц Банк България афишира сезона на премиите за открит. Така всеки месец 111 клиента на банката ще завоюват атрактивни награди. Участието е повече от елементарно. Всички клиенти създали най-малко три покупки с дебитна или кредитна карта Mastercard на Алианц Банк вземат участие в месечна лотария. Промоционалната акция ще бъде годна до края на февруари 2021.

Пандемията докара до непредвиден растеж в картовите заплащания. Според изследване на Mastercard за Европа - “Evolution of banking study “, 45% от запитаните българи удостоверяват, че от началото на пандемията Covid-19 по-често правят цифрови заплащания. В променените условия електронните разплащания се потвърдиха като най-бързи и сигурни.

Благодарение на извънредното партньорство с Mastercard, клиентите на Алианц Банк могат да се възползват от още по-добри условия, висока сигурност и техническо застраховане на заплащанията. Банката насочва напъните си към повишение качеството и разнообразието на услугите, които дава и развиването на новите технологии.

„ Алианц Банк е динамично разрастваща се финансова институция. Фокусирани сме в процесите по цифровизация, с цел да реализираме най-хубави условия и потребителско обслужване и партньорството ни с Mastercard е част от тази смяна. С промоционалната акция нашето предпочитание е да насърчим потреблението на електронните канали при разплащане и в същото време да запазим по този начин нужната сега обществена изолираност “, разяснява Ива Драганова, основен шеф „ Банкиране на дребно “ на Алианц Банк България.

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР