С какво ДПС е различната партия? И защо 33 години

...
С какво ДПС е различната партия? И защо 33 години
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Антоново: ДПС е партията, която винаги осигурява стабилност в България

 izbori_2023_v1_013

С какво Движение за права и свободи е другата партия? И за какво 33 години хората избират и гласоподават за Движение за права и свободи? С този въпрос водачът на Движението Мустафа Карадайъ се обърна към множеството хора на предизборна среща в Антоново.

 

Другите партии се появяват на политическия терен, стигат до властта и паднат ли от нея - изчезват. ДПС е единствената политическа партия с ясна визия. 33 години следваме праволинейно нашата задача да пазим целостта на нашата Родина България, да сме гаранти за мира и сигурността в страната ни и ще продължаваме да го вършим, безапелационен бе Карадайъ.

 

 Антоново4

 

Когато човек извършва задача, персоналните упоритости и ползи остават на назад във времето, добави той.

 

Другите партии могат да се основават на правилото на клиентелизма и конформизма, на основата на омразата, борбата, опълчването и разделянето. Другите партии могат да си разрешат даже да разрушават народна власт и държавност, без да си дават сметка, че го вършат. Но, Движение за права и свободи не може да си го разреши това. И в никакъв случай не си го е разрешавала, акцентира още Мустафа Карадайъ.

 

Той напомни, че най-хубавите стопански индикатори на България през последните 33 години бяха в интервала, когато Движение за права и свободи участваше в централната власт - от 2001-2009 година.

 

 Антоново2

 

След това не сме били на власт, само че Движение за права и свободи постоянно е партията, която обезпечава непоклатимост в България, уточни още водачът на Движението.

Това е по този начин, тъй като Движение за права и свободи има доста здрава основа, доста здрави корени, които задават ценностната и идеологическата основа на Движението за права и свободи, изясни Карадайъ.

 

Той описа историята на Движение за права и свободи от 1971 година, когато стартира насилственото преименуване, с цел да се стигне до жертвите в Барутин, Бунцево, Корница, Лъжница, Брезница, а по-късно през 1989 година - до жертвите в Каолиново, Тодор Икономово, Климен, Кус.

 

 Антоново3

 

През януари 1985 година доктор Ахмед Доган основава в Североизточна България незаконната организация под мотото “Борба без оръжие “, сподели Карадайъ.

 

Той напомни по какъв начин тоталитарната комунистическа власт единствено за 2 месеца и половина експулсира над 360 000 души - най-голямата експулсация на хора след Втората международна война.

 

Службите в целия свят чакаха междуетнически спор в България, когато 89-а година не позволяват на кръглата маса нашите политически ръководители, с цел да слагат въпроса за връщането на имената, за изповядването на религията, за свободното говорене на езика ни, за културата и традициите ни. Но доктор Доган сподели: НЕ на реваншизма. И на 4 януари 1990 година основават днешното Движение за права и свободи, съобщи Мустафа Карадайъ.

 

33 години след рухването на комунистическия режим единственият конвертируем политически артикул на България е българският етнически модел, чийто проектант е доктор Ахмед Доган и който има за основа философията на толерантността и заедността, акцентира Карадайъ.

Така доктор Ахмед Доган направи вероятен мирния преход от комунизъм към народна власт, уточни още той.

 

Днес от Американския конгрес получаваме искане да опишем българския етнически модел на доктор Ахмед Доган, с цел да го имат в архивите. Модел, който взема решение междуетнически спорове. По този метод се сътвори Движение за права и свободи, сподели Карадайъ.

 

Нашият дълг е да създадем по този начин, че българският етнически модел на доктор Ахмед Доган, философията на заедността, да бъде на практика осъществена в България. Така, както го виждаме в Ротердам или в Лондон. Кои са им кметовете, кои са им министър председателите? Никой не ги дели, нито по етнос, нито по вяра, а ги гледат кой какво може. За страдание в България към момента не е по този начин. И имаме този дълг това нещо да го създадем, съобщи Мустафа Карадайъ. И прикани всички да гласуат на 29 октомври с номер 57!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР