С часове родители с деца и възрастни хора чакаха на

...
С часове родители с деца и възрастни хора чакаха на
Коментари Харесай

Помните ли този провал от „Фермата“? Сега е заместник-кмет в София, псува протестиращи на “копеленца”

С часове родители с деца и възрастни хора чакаха на митинг в студа пред общината в столичния регион „ Илинден “ появяването на кмета Бранчевски. Той и заместител кметът Радослав Колев, отхвърлиха да излязат пред жителите и останаха скрити до късно вътре в постройката на общината.
Бранчевски излезе по мрачно с патерици и обкръжен от служители на реда.
Заместник-кметът Радослав Колев, станал скандално прочут с присъединяване си в предаването “Фермата ”, си ползволи да снима протестиращите от прозорец на общината и да ги назовава “копеленца ”! Скандалният запис бе оповестен във Facebook групата ж.к. “Света Троица ”, в която членуват повече от 24 000 души!
Там жителите разгласиха и обобщение на митинга: “Кратък преглед на митинга – кмета Емил Бранчевски, кмет на регион „ Илинден “ и заместител кмета Радослав Колев, отхвърлиха да излязат пред жителите и се изпокриха като мишки в постройката на общината, което идва да каже, че неналичието на връзка сред жителите и районната администрация се задълбочава. 3 часа родители с деца, възрастни хора го чакаха в студа, той да се появи.
– от входираните капиталови планове, огромна част са изпълнени и Следствен отдел към окръжна прокуратура би следвало да откаже тяхното финансиране, което значи, че средства за Илинден за 2024 година, няма да има (в фотосите са част ВЕЧЕ ИЗПЪЛНЕНИ планове – чисто ново игрище до бл. 37 в Захарна фабрика, за което са поискани нови 119 000 лева, детска площадка до 303 блок, детска площадка до 313 блок в Света Троица на обща стойност от 160 000 лева.). Защо са поискани още веднъж тези пари, не излиза наяве. Другите декларирани планове, също ще бъдат проследени.
– към момента остава незнайно къде е бил кмета от 20.12.2023 до 02.02.2024 и за какво на 05.12.2023 е назначен Радослав Колев за кмет на Района. Столична община също нямат информация.
Та, в обобщение: КМЕТ НЯМА, ПАРИ НЯМА!
Честито на всички поданици на Район „ Илинден “.
Източник: crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР