Руската телевизионна водеща и модел Виктория Боня даде сензационна новина

...
Руската телевизионна водеща и модел Виктория Боня даде сензационна новина
Коментари Харесай

Виктория Боня: Гаджетата на Роналдо са с договори, Ирина Шейк го напусна, защото договорът ѝ изтече /снимки/

Руската телевизионна водеща и модел Виктория Боня даде сензационна вест по отношение на интимния живот на футболната звезда Кристиано Роналдо. Според 39-годишната журналистка става дума за Пи Ар. Боня признава, че самата тя е срещу сходни връзки, макар че се носят клюки за сходен неин ход с милиардера Пиер Андюран, от който е получила половин милион $.
„ Днешните дами са подготвени на всичко. Моделът Ирина Шейк и футболистът Кристиано Роналдо имаха контракт за пет години, а след неговия край те се разделиха. Доколкото съм осведомена, сегашната другарка на Роналдо също има сходен договор. Аз не бих желала за себе си сходна орис. Искам пълноценно семейство и същински мъж “, разгласи хубавицата при посещение в радио предаване.
На изказване на водещата, че парите от сходна връзка ще обезпечат финансово до края на живота ѝ въпросното момиче, Виктория Боня отговори:
„ Въпросът не е в парите. При такива връзки ти не живееш личния си живот. Дори и преди 10 години, аз не бих приела сходна връзка. Ами в случай че се родят деца, а по-късно мъжът си тръгне. Мечтая за любящ брачен партньор и двамата да живеем дружно до старостта си. “
Както е известно, Ирина Шейк сега има връзка с артиста Брадли Купър и двамата имат дъщеричка. Руската манекенка не поддържа връзки с Кристиано Роналдо, а двамата отхвърлят да разясняват събития от живота на другия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР