Русия се оттегля от , сключено с Великобритания от съветския

...
Русия се оттегля от , сключено с Великобритания от съветския
Коментари Харесай

Русия окончателно забрани на Великобритания риболова в Баренцово море

Русия се отдръпва от, подписано с Англия от руския водач Никита Хрушчов, оповестява " Ройтерс ".

Този ход е индикативен за това какъв брой дълбока е станала пропастта сред Русия и Запада след две години на спор и изразителност от времето на Студената война.

Нахлуването на съветските сили в Украйна през февруари 2022 година провокира най-сериозната борба сред Москва и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година и всяка страна счита другата за подъл зложелател.

Риболовното съглашение от май 1956 година е подписано в Лондон в повратна точка в Студената война : през тази година Хрушчов осъжда Йосиф Сталин, предлага спокойно взаимно битие със Запада и даже посещава Англия през април.

Днес обаче погледът на Москва е по-суров.
 Русия гони английските риболовци от Баренцово море
Русия гони английските риболовци от Баренцово море

Денонсира съглашение от 1956 година

Президентът Владимир Путин показва Съединените щати и техните съдружници като разпадаща се империя, която желае да унищожи Русия и да открадне нейните естествени запаси. На собствен ред Западът дефинира Путин като палач, а Русия на Путин - като зложелател.

Споразумението за лов на риба от 1956 година разрешава на английски кораби да навлизат в богатите риболовни зони на Баренцово море , крайбрежието на полуостров Кола и това на остров Колгуев.

" Трудно е да се каже какво е управлявало Никита Хрушчов, когато е приел тази договорка през 1956 година, само че то несъмнено не е било националният интерес ", акцентира Вячеслав Володин, ръководител на долната камара на Народното събрание на Държавната дума.

" Британците би трябвало да научат някои поговорки: " Руснаците впрягат коня постепенно, само че го яздят бързо ".
 Русия готова глобите на Запада да продължат с години
Русия готова глобите на Запада да продължат с години

Влиянието на Съединени американски щати върху международната стопанска система отслабва, регистрира Песков

След началото на войната в Украйна налагани в миналото на огромна стопанска система. Русия дефинира наказателните ограничения като оповестяване на икономическа война, макар че стопанската система ѝ означи растеж от 3,6% през предходната година.

Вчера отговарящи за наказателната колония в Арктика, където предходната седмица умря съветският

" Когато хората питат дали можем да отговорим на глобите, отговорът е: можем ", акцентира Володин и добави, че английски кораби са уловили хиляди тонове тресчица и пикша в съветски води.

Володин - непосредствен съдружник на Путин, повтори сегашната позиция на Кремъл, която смята разпадането на Съветския съюз през 1991 година за покруса, а Михаил Горбачов - за провалил се водач, подведен от лъжливия Запад, целящ да унижи Русия.

" С Горбачов загубихме страната си, а с Путин си я върнахме ", заключи Володин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР