Румен Радев е новото рекламно лице на поредната среща на

...
Румен Радев е новото рекламно лице на поредната среща на
Коментари Харесай

Румен Радев играе рекламен агент на Прокопиев и кръга Капитал

Румен Радев е новото рекламно лице на следващата среща на „ бизнеса с държавното управление “, проведена от " Капитал " и оскандаления му издател с офшорките Иво Прокопиев, който години наред бе обвиняем.

Тази година партийният инженер, който в последните седмици заряза ДеБъ на Христо Иванов и с изданията си настойчиво популяризира новата партия на измамилия страната Кирил Петков, не е поканил на форума си Бойко Борисов, а Румен Радев.

Прокопиев в типичния си жанр се е преориентирал. И до момента в който преди ползваше като примамка за бизнеса водача на ГЕРБ и тогавашен министър председател, в този момент с изключение на на служебния министър-председател Стефан Янев, разчита и на президента. Не е изненадващо, че Румен Радев не е отклонил наличието си и не се свени да се обвързва в зависимости с въпросните бизнес кръгове, защото той от години се радва на невъобразим медиен комфорт в изданията им.
свързани новини375778на 25.09.202186834на 24.09.2021
Скандалната симбиоза сред власт и медии, с изключение на унизителна за правовия ред в страната, е и повече от необяснима на фона на искания за морал и в политиката, които декламира Радев пред обществото.

Припомняме, че издателят на " Капитал " Иво Прокопиев имаше три обвинявания за пране на пари при приватизацията на " Каолин " и EVN. КПКОНПИ му конфискува имущество за 200 милиона лв. с решение на съда, доказано на няколко инстанции от съдиите.

В същото време Румен Радев не се тормози да го легитимира и се трансформира в негов рекламен сътрудник.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР