Рок звездите имат татуировки - всъщност, ако се появи рок

...
Рок звездите имат татуировки - всъщност, ако се появи рок
Коментари Харесай

Когато Джеймс Хетфийлд от Metallica се татуира с праха на Леми от Motorhead

Рок звездите имат татуировки - в действителност, в случай че се появи рок звезда без такава, ще наподобява прекомерно необичайно. А фронтменът на Metallica има много и още една нова надали е огромна вест. Освен в случай че не е направена с праха на друга рок легенда.
 Целите на Джеймс Хетфийлд от Metallica за 2024 година
Новогодишните обещания на Джеймс Хетфийлд от Metallica за 2024 година

Време за " пречистване "

Джеймс Хетфийлд сподели в формалния профил на групата си новата си татуировка. Тя е в чест на Леми Килмистър - починалия вокал на титаните Motorhead. Представлява асо пика на междинния пръст на дясната му ръка - ясна отпратка към парчето на Motorhead " Ace of Spades ".

По-интересното от самата татуировка на 60-годишния Хетфийлд обаче е мастилото й - то е смесено с праха на Килмистър. " Черно мастило, смесено с щипка от праха му след кремацията, който ми беше даден по този начин обилно ", разяснява артистът и прецизира, че татуировката е дело на татуиста Кори Милър.

Джеймс Хетфийлд прави и друго значимо самопризнание в обявата си за татуировката: " Поздрав за моя другар и ентусиазъм Леми Килмистър - без него нямаше да има ". Килмистър основава Motorhead през 1975 година, а групата му се трансформира в пътеводна светлина за доста значими рок банди, пристигнали след него.
 Леми Килмистър

Леми Килмистър

Йън Фрейзър Килмистър, както е същинското име на Леми, умира през 2015 година на 70-годишна възраст от нападателна форма на рак на простатата, напомнят People. " Винаги съм си го представял като вечен. Когато умря, се уплаших. Казах си: Къде е капитанът ни? За нас той е бил като кръстник ", признава Джеймс Хетфийлд в изявление година по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР