Рейнджърс проявява сериозен“ интерес към панамския защитник на Левски Хосе

...
Рейнджърс проявява сериозен“ интерес към панамския защитник на Левски Хосе
Коментари Харесай

Рейнджърс пита за защитника на Левски Хосе Кордоба

Рейнджърс демонстрира „ сериозен “ интерес към панамския бранител на Левски Хосе Кордоба. Това оповестява шотландската версия на вестник „ Сън “. Изданието се базира на информация от Централна Америка на журналиста Хосе Мигел Домингес Флорес.

Според информацията 22-годишният футболист се прави оценка сред 2 и 3 милиона паунда. Интерес към Кордоба проявявали още турският и сформира от Франция. Бешикташ се интересуваше от Хосе Кордоба през декември, като се загатваха суми от сорта на 3 млн. евро. До трансфер обаче не се стигна.

„ Шотландският клуб Рейнджърс прояви мощен интерес, а към този момент знаем и за Бешикташ. Има тимове от Франция, други от Турция, половин Европа има интерес към Кордоба, тъй като той има качества, млад е и е най-хубавият централен бранител в българската лига. Това приказва доста за футболист, който коства към 2-3 милиона паунда – много налична цифра за тимове, които могат да платят. Ситуацията с Рейнджърс ми наподобява впечатляваща. Това е позитивно за него – уповавам се, че го вижда “, изяснява Домингес Флорес.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР