Решението обаче е в противоречие с вижданията на градската полиция,

...
Решението обаче е в противоречие с вижданията на градската полиция,
Коментари Харесай

Берн се обяви за „сигурно пристанище“ за бежанци и мигранти

Решението обаче е в несъгласие с вижданията на градската полиция, а и доста правозащитници дефинираха самодейността за „ лицемерна ”: Берн е на 450 км от най-близката брегова линия, тъй че не би могъл да бъде каквото и да е пристанище. Освен това швейцарската столица не може едностранно да реши да одобри повече бежанци, тъй като броят им се дефинира от федералните управляващи.

Пред вестник Der Bund от градската администрация признават, че декларацията им не трансформира нищо във връзка с правните правила, само че упорстват, че актът не е алегоричен, а ще се изрази допълнително действия за консолидиране на бежанците. Инициативата е и част от напъните на локалната власт за по-голямо присъединяване в „ прекомерно лимитираната ” национална миграционна политика.

Като първи швейцарски град, оповестил се за „ несъмнено пристанище “, Берн се причисли към план, проведен от Seebrücke („ Морски мост “) - немска гражданска група, която приканва за „ взаимност в миграционната политика “ и желае да постави завършек на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР