Регионалното управление по образованието във Враца обяви конкурс за старши

...
Регионалното управление по образованието във Враца обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

РУО-Враца обяви конкурс за старши експерт

Регионалното ръководство по образованието във Враца разгласи конкурс за старши специалист за образованието в начален стадий, научи организация BulNews. Свободната позиция е за отдел " Организационно-методическа активност и надзор ".
Основната цел на длъжността е основаване на условия за осъществяване на държавната просветителна политика на територията на региона. Бъдещият чиновник би трябвало да подкрепя и обезпечава реализирането на пълномощията на началника на районното ръководство па образованието, посредством организационно-методическа активност и посредством надзор на образователно-възпитателния развой в началния стадий на главното обучение. Експертът също по този начин координира, провежда, управлява и методически подкрепя използването и осъществяването на държавните просветителни стандарти и на образователните стратегии, прилагани по образователните предмети в началния стадий на главното обучение в учебните заведения на територията на региона.
Мераклиите за поста би трябвало да имат висше обучение в степен „ бакалавър “ и най-малко година опит като преподавател в начален стадий. 
Минималният размер на главната заплата е 1400 лв., като точната сума се дефинира според от квалификацията и професионалния опит на претендента.
Конкурсът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи се подават до 3 октомври, в това число. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР