Регионалното управление на образованието във Враца обяви свободно работно място

...
Регионалното управление на образованието във Враца обяви свободно работно място
Коментари Харесай

Търсят старши експерт по образованието във Враца

Регионалното ръководство на образованието във Враца разгласи свободно работно място за старши специалист, научи BulNews.bg. Позицията е за отдел „ Организационно-методическа активност и надзор “.
Мераклиите за поста би трябвало да знаят, че оосновната цел на длъжността е да подкрепя провеждането на политиката и реализирането на дейностите на РУО. Работата му ще бъде обвързвана с приобщаващото обучение и поддръжката на личностното развиване с фокус децата и учениците със специфични просветителни потребности, с хронични болести, в риск, с изявени способности и други. В дилемите на специалиста са да проучва и предлага експертни оценки, мнения и други за взимане на управнически решения от началника на РУО и други.
Изискваната към претендентите са минимална степен на приключено обучение бакалавър V младши сан и професионален опит от най-малко една година. Завършилите педагогичен специалности са с преимущество. Необходимо е претендентите да имат и компютърна подготвеност.
Минималният размер на главната заплата е 850 лв., като той ще се дефинира въз основата на професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление. Документи могат да се подават до 1 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР