Регионалното управление на образованието в Монтана обяви конкурс за старши

...
Регионалното управление на образованието в Монтана обяви конкурс за старши
Коментари Харесай

В Монтана се търси старши експерт на добра заплата

Регионалното ръководство на образованието в Монтана разгласи конкурс за старши специалист в отдела по организационно-методическа активност и надзор, научи организация BulNews.
Длъжността е „ старши специалист по непознат език и по майчин език “. Основната активност а позицията е да сътвори условия за осъществяване на държавната просветителна политика на територията на региона, като подкрепя и обезпечава реализирането на пълномощията на началника на районното ръководство на образованието.
Преките отговорности на специалиста са свързани с управление и анализиране организацията на образование по непознат език и по майчин език в учебните заведения и в центровете за поддръжка на личностното развиване. Той ще провежда, координира и взе участие в използването на национални и районни стратегии в учебните заведения и обслужващите звена и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър, като претендентите би трябвало да имат професионален опит от най-малко една година. С преимущество са приключилите висше обучение в направленията „ Педагогически науки “, „ Хуманитарни науки “, професионално направление „ Филология “ и професионална подготовка „ Учител по непознат език “.
Минималният размер на главната заплата е 930 лв., като главното трудово заплащане се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а срокът за кандидатстване е 28 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР