Редовните ни читатели знаят, че един от златните ни стандарти

...
Редовните ни читатели знаят, че един от златните ни стандарти
Коментари Харесай

ХОДЕТЕ! Медитера в Милениум със зелено тирамису и без обедно меню

Редовните ни читатели знаят, че един от златните ни стандарти за заведенията за хранене, изключително за средиземноморските и италианските, е тирамисуто. Простете, че започваме отзад-напред, само че профилираното заведение от този вид на многото в петзвездния хотел Милениум на бул. Витоша в сърцето на София, има забавно предложение на този декор.

Тирамису, от една страна,  зелено – идва от нотката шамфастък, на италиански прочут като пистаКио – да, по този начин е вярно да се споделя. От друга страна, кремът е и с забавна релефна форма, каквато май не сме срещали в различен ресторант.

Пастата и пицата – пробвахме и двете при визитите си, стават. Ако пожелаете, домакините могат да ви обелят и доматите, планувани в салата – добър бонус, тъй като през този сезон аленият зарзават постоянно е с дебела кожица.

Обслужването е положително – задоволително дискретно и ненатрапчиво, бързо и професионално, което малко на брой притежатели са съумели да възпитат в личните състави си. А това „ прави разликата ”, както се споделя в последно време в светските среди по британски фасон.  

И още нещо значително: в този класен ресторант няма обедно меню – най-малко ние не видяхме, което си е изключение в милионния град. Затова, в този момент пък по френски фасон, ще напомним златната формула: „ Благородството задължава ”.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР