Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов относно намерението

...
Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов относно намерението
Коментари Харесай

Разследване на Диляна Гайтанджиева потвърждава думите на Костадинов, че американците искат да вкарат България във войната

Разследване на Диляна Гайтанджиева удостоверява думите на Костадинов по отношение на желанието на американците да вкарат България във боен спор. Само няколко часа откакто изявлението беше оповестено в уеб страницата „ Obektivno.bg “, обявата беше свалена, само че за благополучие авансово архивирана от създателя на следствието. Диляна Гайтанджиева написа:

Съединени американски щати приготвят влизането на България във войната. Това излиза наяве от публикация за работа, съгласно която американската войска търси езиковед с български език за задача във „ допустима военна зона “. Информацията е  публикувана  в публикация за работа на компанията WorldWide Language Resources със седалище Файетвил, Северна Каролина. Компанията има контракти за 529.2 милиона $ с Пентагона, като 501 милиона $ от тях са по контракт с Американското командване за специфични интервенции.

Според обявата за работа „ Лингвист с български език Категория II ” следва сключването на контракт на компанията с държавното управление на Съединени американски щати за тази позиция. Работата изисква допуск до класифицирана информация с равнище „ Секретно “, като претендентът за езиковед с български език би трябвало да покрие условията на американското командване. Според обявата претендентът може да бъде назначен в съответната страна (в случая България), само че да му се наложи да работи краткотрайно или за неопределен срок в прилежаща страна, както и във допустима военна зона с нараснал риск.

В обявата е записано, че претендентът за работа:

• Може да бъде назначен в съответна страна, само че заради условията на задачата може да бъде краткотрайно или за неопределен срок назначен в прилежаща страна.
• Трябва да е подготвен, искащ и кадърен да трансформира ежедневната работа/задачи, защото условията на задачата на избраното място може да са плавни с доста придвижване и смяна.
• Държи се в сходство с локалната просвета и традиции.
• Способност за дейно и ефикасно действие по време на продължителни интервали на високо напрежение и стрес.
• Може да бъде поискано да ръководи транспортно средство, оборудвано от държавното управление в поддръжка на интервенциите.
• От всички лингвисти може да се изисква да вземат участие в задачи и да бъдат физически годни да извършват тези отговорности:
• Да повдигат най-малко 30 фунта над главата;
• Да вървят най-малко 5 км в неравномерен терен;
• Да носят 30+ фунта раница и/или екипировка с минимални старания.
• Да четат, пишат, слушат и приказват с ясна и къса граматика и наречие на нужните непознати езици и британски. Да обезпечат идиоматични (на избран език или диалект) преводи на материал, като употребява вярна конструкция на изреченията на нужния непознат език и британски. Да правят поредни, точни преводи и устни преводи на настоящи диалози и действия. Позицията може да включва, само че не се лимитира до:
• DOCEX = превод на документи;
• УСТЕН ПРЕВОД = може да работи вътре или на открито, като прави устни преводи с локални хора, правоприлагащи органи/полиция, военни, държавни служители;
• АУДИО ПРЕВОД = може да работи по вътрешно или външно слушане на записано или аудио в действително време.
Кандидатите за работа се предизвестяват, че:
• Работата е в рискови, строги, тежки условия.
• Може да се наложи да работят на открито и вътре според от условията на задачата.
• Условията на живот може да са строги и сурови.
• Работната среда е разгърната в отвъдморски страни, които може да са вероятни военни зони и да представялват забележителен риск като част от задачата.

„ Обективно.Бг “ потърси за коментар водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, защото обявата удостоверява думите му, че Съединени американски щати приготвят да ни вкарат във войната сред Русия и Украйна.

– Защо американската войска търси да наеме езиковед с български език за задача във допустима военна зона и прилежаща на България страна? Това значи, че влизането ни във войната към този момент е решено?
– Информацията в действителност е удостоверение на това, за което предизвестяваме, тъй като сега вследствие на съветските дейности в Украйна, украинската войска се обезкръвява. От самостоятелни източници на информация виждаме, че безусловно „ ловят “ мъже в мобилизационна възраст, с цел да ги изпратят на фронта. Ловят ги като диви животни по улиците на украинските градове. Скоро ще пристигна моментът, в който украинската войска ще рухне, тъй като няма да има пушечно месо, и когато към този момент няма да има пушечно месо, задоволително с цел да спре съветския напън, тогава американците към този момент ще би трябвало да пуснат идващите за въздържане на съветския напън и това няма да бъдат американски войски никога.

На първо място, те ще изпратят наемници, най-вероятно ще има измежду тях и американци, както към този момент има, само че за американците е извънредно значимо да изпратят представители на българската армия, тъй като българският народ е единственият, който няма исторически аргументи да има неприятно отношение към Русия и съветския народ. Напротив, тъкмо противоположното. Огромното болшинство от българския народ изпитва позитивно отношение към Русия. Смята я за близка и братска страна и заради тази причина чисто стратегически за американците е доста значимо да изобретят още аргументи, заради които българите да намразят руснаците.

Сега по една странична линия се пробват да създадат това с паметника на Съветската войска, само че защото американците не познават добре логиката на психиката на българския народ, бъркат тотално, тъй като тъкмо с тези дейности провокират благосклонност. И ще сгрешат и с изпращането на български бойци, тъй като тези бойци няма да отидат по свое лично предпочитание и това ще провокира доста мощни антиамерикански настроения в българското общество.

Към сегашния миг то не е относително наясно с това, което го чака, само че концепцията на американците е доста елементарна. Дори един взвод да бъде изпратен, който обаче да се окаже в зоната на дейните военни дейности, с цел да може да има български жертви, българи, убити от руснаците, руснаци, убити от българите. Те желаят да изкопаят трап сред двете страни, който да запълнят с кръв.

Искат да основат мъченици в битката против руснаците – това, което направиха с Украйна. Не би трябвало никога да чакаме, че американците ще спрат в осъществяването на своя проект, тъй като те работят, потвърдено през годините, извънредно целеустремено и поредно. Имат тактика и я извършват.

Тяхната тактика е допустимо най-вече да обезкръвят Русия, само че по-притеснителното е, че защото Русия ще се оправи и с втората вълна от сходни наемници или дребни елементи от натовски страни, които ще бъдат изпратени под формата на инструктори (няма да бъдат изпратени като дейни участници във военните действия), те ще бъдат ситуирани в зони наоколо до фронта. Не бих се учудил, в случай че американците провеждат някаква провокация, с цел да може, несъмнено, това да бъде приписано на руснаците.

С подобен случай провокираха включването си във Виетнамската война. Това е така наречен случай в Тонкинския залив, когато техни военни кораби са сякаш обстрелвани от виетнамска авиация. Те са били ситуирани в Тонкинския залив, естествено във виетнамски териториални води (никога не са признавали суверенитета на която и да е било държава). Сами си бомбардират корабите, с цел да се включат във войната. Те ще създадат това нещо и с нас.

Просто нямат различен вид. Войната в Украйна се развива на три стадия. Първият стадий е война сред Русия и Украйна. Вторият е война, в която американците оказват помощ оръжейно и финансово и в която се включват и натовски страни, само че не и директно американците. И третият стадий е когато се включат американците с цялото НАТО против Русия. Вече този спор ще стане световен. Има всички шансове да се трансформира в нуклеарен спор. Американците няма да се поколебаят да употребяват нуклеарно оръжие.

Цялото изявление на Диляна Гайтанджиева с Костадин Костадинов може да прочетете тук:

Българските жители могат да дадат доверието си за Костадин Костадинов  с номер 3 в бюлетината на изборите на 2 април 2023 г. 

„ Възраждане “ е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР