Разбира се, рядко жена излиза от къщи без да носи

...
Разбира се, рядко жена излиза от къщи без да носи
Коментари Харесай

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

Разбира се, рядко жена излиза от къщи без да носи обичания си парфюм. Но знаете ли, че можете да ухаете доста прелестно и без парфюм? Събрахме лайфхакове, които ще ви оказват помощ доста.

3 ТРИКА, ЗА ДА МИРИШЕТЕ ДОБРЕ, БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПАРФЮМ

Душ по няколко пъти дневно

Основата на основите, която по някаква причина доста хора не помнят. Тялото ни работи без почивни дни и спирания, което значи, че кожата ни като отделителен орган се нуждае от постоянно разчистване. Използвайте ексфолианти за тяло, почистващи киселини, с цел да избегнете развиването на бактерии и дейното загрубяване на кожата. Обикновеният сапун няма да работи тук, тъй че с цел да получите резултата на идеално почистена кожа, използвайте почистващи препарати, които са подобаващи за вашия вид кожа. Може би с подобен сериозен метод няма да имате потребност от дезодоранти и парфюми. Използвайте почистващи препарати с естествени съставки

От какво се състои вашата диета?

Знаете ли, че неправилното хранене може косвено да ви принуди да употребявате парфюм и всевъзможни други ароматизирани артикули? Това, което ядете, въздейства върху работата на цялото ви тяло. Времето и качеството на храносмилането на храната въздейства върху миризмата, която се появява денем. Колкото повече алено месо, въглехидрати и червени зеленчуци ядете, толкоз повече кожата ви освобождава мирис, който не всеки ще хареса. Но не би трябвало изцяло да изключвате тези артикули, специалистите предлагат да пиете повече вода, тъй че всички ненужни детайли да бъдат отстранени от тялото допустимо най-бързо.

Купувайте артикули с естествени добавки

И преди сме казвали, че ароматизираните почистващи артикули ще ви оказват помощ да оставите тънък мирис върху кожата си, само че когато избирате тези почистващи артикули, обърнете внимание на съставките. Естествените масла като кокосово, ший и бадемово могат да създадат чудеса за вашата кожа. Освен че подхранват кожата, те ще придадат необикновен мирис, след който ръката даже няма да посегне към обичания ви парфюм.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР