Районен съд - Сливен даде ход на делото срещу британския

...
Районен съд - Сливен даде ход на делото срещу британския
Коментари Харесай

Започна делото за блудство срещу британския пастор Даниел Хъл

Районен съд - Сливен даде ход на делото против английския свещеник Даниел Хъл, упрекнат в блудствени дейности с малолетни и малолетни от квартал „ Надежда “ в Сливен.

Делото се гледа при закрити врата поради конфенденциалната информация и доказателствен материал, касаещ страните по делото. Стойко Славов, юрист, процесуален представител на едно от потърпевшите лица, разгласи, че от тук нататък продължава същинската работа по делото, предава БНР. 

Бяха отхвърлени настояванията на отбраната за позволени към подсъдимия основни процесуални нарушавания на етапа на досъдебното произвеждане, а мярката за неотклонение не бе променена макар, че беше направено такова искане от отбраната. Остана си задържане под стража. В идващото правосъдно съвещание стартира делото всъщност, с разпит на очевидци и събиране на доказателства.

Хъл бе задържан през август 2022 по обвиняване за блудствени дейности с малолетни и малолетни от ромския квартал. По-рано, през 2019 година, той бе задържан за първи път по същото обвиняване. В „ Надежда “ той основал молитвен дом, като децата са оставали да преспиват в дома. Хъл е съден за педофилия във Англия, само че от години живее в Сливен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР