Равин от Харвард предприе ожесточена атака срещу президента на колежа

...
Равин от Харвард предприе ожесточена атака срещу президента на колежа
Коментари Харесай

Равин критикува президента на Харвард Клаудин Гей за антисемитизма: „Няма чувство за неотложност или гняв“

Равин от Харвард предприе яростна офанзива против президента на колежа Клаудин Гей, предупреждавайки, че антисемитските студенти няма да носят последици за дейностите си.

Равин Дейвид Уолпе, гостуващ професор в учебното заведение по богословие, който беше помолен от Гей да даде съвет по отношение на антисемитизма, сподели пред The ​​Post, че еврейски и произраелски студенти са цел на „ тенденциозен опит “ за заплашване в кампуса.

И той сподели, че се е почувствал заставен да напусне високопоставения панел на Гей за антисемитизма, тъй като Харвард третира рецесията за еврейските студенти като „ бюрократична подигравка “.

Харвард беше разчувствуван от антисемитски митинги в кампуса, откогато терористите на Хамас избиха до 1200 израелци на 7 октомври — по-късно потънаха в спомагателна рецесия от метода, по който Гей се оправи със обстановката.

Тя беше принудена да се извини за пагубното удостоверение пред Конгреса по-рано този месец, което също коства работата й на президента на Университета на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР