Растенията в саксии в дома са фантастични за пренасяне на

...
Растенията в саксии в дома са фантастични за пренасяне на
Коментари Харесай

Поливате растенията си погрешно – експертът споделя „най-успешната“ техника

Растенията в саксии в дома са фантастични за преместване навън и на закрито, за възстановяване на качеството и потока на въздуха и като цяло за понижаване на напрежението. Но поддържането на упоменатите растения живи може да се окаже мъчно, в случай че не знаете по какъв начин да се грижите за тях.

Много хора ще се увлекат и ще поливат прекалено много, което в последна сметка ще направи корените гнили и ерозирали. Някои ще не помнят да поливат задоволително и ще гладуват бедните бебета, карайки ги да изсъхнат и да умрат. И за доста от нас нищо, което вършим, няма да може да ги задържи. Това е сложна борба.

Въпреки това, съгласно специалисти, може да не е значимо какъв брой постоянно поливате вашите саксийни хубавици, а по какъв начин ги поливате.

Поливането изпод е уместно за доста саксийни растения и е един от методите да избегнете прекалено или незадоволително поливане. „ Когато обливам стайни растения в моя дом, считам, че поливането изпод е най-успешно “, споделя Хариет Томпсън, притежател на Harriet's Plants. „ Това е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР