Ръководството на Вердер Бремен е готово да обсъди бъдещето на

...
Ръководството на Вердер Бремен е готово да обсъди бъдещето на
Коментари Харесай

Вердер Бремен ще обсъди бъдещето на Фюлкруг след края на сезона

Ръководството на Вердер Бремен е готово да разиска бъдещето на своя голмайстор Никлас Фюлкруг след края на сезона, разгласи един от шефовете в клуба Клеменс Фриц.

В изявление самият Фриц е декларирал, че към този миг Фюлкруг не е изразил предпочитание да си тръгне от Бремен, откъдето в действителност стартира неговата кариера в професионалния футбол.

" Фюле не е дал знак, че желае да напусне през лятото. Той е изцяло фокусиран върху последните ни мачове и върху головете. Разбрахме се, че по-късно ще седнем и ще приказваме за бъдещето. Спокойни сме ", разяснява Клеменс Фриц, който като футболист изкара цели 11 години във Вердер Бремен.

През този сезон Никлас Фюлкруг е съществена движеща мощ за " бременските музиканти ", като е отбелязал 15 гола в 26 мача във всички шампионати.

Отличните му изяви на клубно равнище доведоха и до дебютна повиквателна на Фюлкруг за националния тим, като той попадна измежду избраниците на Ханзи Флик за международното състезание в Катар в края на предходната година. На самият Мондиал нападателят се разписа при равенството против Испания и при триумфа над Коста Рика, а до този миг статистиката му за Бундестима е в действителност впечатляваща - 6 гола в 6 мача.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР