Ръководството на Крумовград ще предложи нов договор на старши треньора

...
Ръководството на Крумовград ще предложи нов договор на старши треньора
Коментари Харесай

Ръководството на Крумовград предлага нов договор на Станислав Генчев

Ръководството на Крумовград ще предложи нов контракт на старши треньора Станислав Генчев, осведоми " Тема Спорт ".

43-годишният ментор пое новака в елита в края на октомври след слабите резултати при Неманя Миланович.
 Ботев (Враца) ще опитва да вгорчи живота на Крумовград
Ботев (Враца) ще опитва да вгорчи живота на Крумовград

Двубоят започва в 17:00 часа

Интересното е, че Генчев стартира акцията отпред на Ботев Пд, само че бе освободен също поради неубедително показване на отбора му.

В Крумовград обаче нещата му се получиха и сега тимът води борба за влизане в първата шестица. Спортният шеф на клуба от Източните Родопи Костадин Ничев удостовери, че желаят Генчев да остане, и изрази убеденост, че страните ще се схванат.

" Да, договорът на Станислав Генчев е до лятото. Той се усеща доста добре тук и резултатите му са отлични. Сигурен съм, че ще се разберем доста бързо. Когато пристигна в Крумовград, му трябваха две-три седмици да поработи с момчетата и те схванаха неговите визии и условия за футбола. Състезателите ги съблюдават и резултатите са налице.

За мен Генчев е един от доста положителните треньори у нас и го потвърждава с представянето на отбора ни. За нас той е благосъстояние - млад, перспективен, окуражен и работещ ментор ", безапелационен бе Ничев.

" При нас организационни и финансови проблеми няма и всичко е на доста високо равнище. Вече девет следващи мача нямаме загуба - шест победи и три равенства. Това ни носи самочувствие. Остават ни три дуела до края на постоянния дял и в случай че можем да ги вземем и трите - ще го създадем. Вече оттова нататък, в случай че се озовем в първата шестица или останем в групата за седмо - десето място, отвред ще има позитиви за нас.
 Крумовград пропиля два гола задатък, само че въпреки всичко съумя да пречупи Хебър в зрелищен мач
Крумовград пропиля два гола задатък, само че въпреки всичко съумя да пречупи Хебър в зрелищен мач

Новакът в елита с първа победа след три следващи равенства

Все отново ние сме дилетант. 80 % от новаците влизат в ролята на " асансьор ", а ние ще избегнем това. Повечето от тях се избавят с 31, 32 точки, а ние към този момент имаме 39. Представяме се супер и това може да радва както нас и футболистите, по този начин и почитателите в района ", добави шефът при крумовградчани.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР