Ръководителят на Националния съвет на граничния патрул смята, че президентът

...
Ръководителят на Националния съвет на граничния патрул смята, че президентът
Коментари Харесай

Шефът на профсъюза на граничния патрул казва, че Байдън „удари шамар на всеки американец“ по време на State of the Union

Ръководителят на Националния съвет на граничния патрул счита, че президентът Байдън „ удари пестник на всеки американец “ по време Обръщение за положението на Съюза в четвъртък.

На Байдън му лиши към 40 минути, с цел да стигне до въпроса за имиграцията, а Брандън Джъд сподели, че не има вяра, че забележките му са на равнище.

„ Той не уточни какво може да направи. Всичко, което направи, беше да упрекна президента Тръмп. Но вижте, имам опция да приказвам с президента Тръмп. Знам, че повода, заради която той не го направи, Подкрепям този законопроект, който няма нищо общо с политиката. Той има всичко общо с - президентът го схваща от първия ден, той може да встъпи в служба и да направи доста повече от това, което този законопроект прави ", сподели Джъд по Fox News особено отразяване на положението на Съюза.

" Той също по този начин схваща, че в случай че един законопроект трябваше да бъде признат през днешния ден, че няма да има вкус за приемане на по-добър законопроек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР