Ръководителката на италианското правителство Джорджа Мелони и нейната сестра Ариана,

...
Ръководителката на италианското правителство Джорджа Мелони и нейната сестра Ариана,
Коментари Харесай

Мелони и сестра й съдят вокалист и карикатурист за обида

Ръководителката на италианското държавно управление Джорджа Мелони и нейната сестра Ариана, които са привърженички на крайната десница, заведоха тази седмица поотделно каузи за клюка против вокалиста на английската група " Пласибо " - Брайън Молко, и карикатурист от италианската преса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Джорджа Мелони, основателка и председателка на партията " Италиански братя ", подаде тъжба против Брайън Молко, фронтмен на различната рок тайфа, който я обиди и назова " фашистка, расистка ". Това се случи по време на концерт на 11 юли в границите на фестивала " Соник парк ", провеждан край Торино.

Ариана Мелони, която съгласно медиите се чака да взе участие в идните европейски избори от листата на " Италиански братя ", е подхванала правосъдни дейности против Марио Натанджело, карикатурист в мощно сериозния към властта в. " Фато куотидиано ".

Творецът заяви това в петък в профила си в Инстаграм, като разгласява част от отчета, направен от карабинерите, дружно с обидната рисунка. " Предпочитам моите рисунки да приказват вместо мен. И моите юристи ", написа Натанджело.

Карикатурата изобразява Ариана Мелони, брачна половинка на Франческо Лолобриджида, министър на земеделието в държавното управление на снаха му, в леглото с цветнокож мъж. Мъжът пита любовницата си: " Ами брачният партньор ти? " Отговорът е: " Не се притеснявай, той изкарва дните си на открито в битка против етническата замяна ".

Рисунката възмути членове на държавното управление, на " Италиански братя " и на " Лига " - антиимигрантската партия, която е част от изпълнителната власт, встъпила в служба през октомври 2022 година

Джорджа Мелони и нейната партия са наследници на " Италианско обществено придвижване " - неофашистка партия, основана след края на Втората международна война. Тя трансформира битката с имиграцията в един от целите на своя кабинет, като в това време желае да увеличи раждаемостта в страната си.

На конференция по тематиката през май Франческо Лолобриджида съобщи, че е угрижен за " демографската зима ", пред която е изправен полуостровът, " тъй като желаеме да запазим културата и езиците на Италия ". 

Той отхвърли това да има нещо " общо с расата ", откакто няколко седмици по-рано предизвести, че имиграцията води до " етническа замяна ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР