PureBook X14 е ново лаптоп предложение на Nokia за потребителите

...
PureBook X14 е ново лаптоп предложение на Nokia за потребителите
Коментари Харесай

Nokia настъпва на лаптоп пазара с PureBook X14


PureBook X14 е ново преносим компютър предложение на Nokia за потребителите в Индия
(снимка: Flipkart)

Първият л аптоп н а Nokia от серията PureBook идва в черен цвят, с пълноразмерна клавиатура и огромен тъчпад. Моделът PureBook X14 излиза в началото на пазара в Индия.

Поне един вид на PureBook X14 разчита на процесор Intel Core i5 и включва Dolby Atmos, както и Dolby Vision технологии. Лаптопът се отличава със „ свръхлека ” структура и тежи единствено 1,1 кг. Налични са USB 3.0 и HDMI портове.

Все още не е ясно по кое време тъкмо Nokia PureBook X14 ще се появи на пазара и на каква цена, само че във моделът е маркиран с етикет „ Очаквайте скоро ”, което допуска, че стартирането в продажба е въпрос на дни.
още по тематиката
Наскоро девет модела преносими компютри с марката Nokia се появиха на уеб страницата на BIS (Bureau of Indian Standards). Пет от тях ще имат процесори Intel Core i5, а четири – Intel Core i3. Това евентуално ще бъдат процесори от 10-то потомство на Intel.

Новите преносими компютри носят марката Nokia, само че евентуално ще бъдат създадени от „ трета страна ” извънредно за Flipkart. По-рано за продажби онлайн на пазара в страната.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР