Пуделите са популярна порода кучета, известни със своята интелигентност, елегантност

...
Пуделите са популярна порода кучета, известни със своята интелигентност, елегантност
Коментари Харесай

С кои породи кучета се разбират пуделите

Пуделите са известна порода кучета, известни със своята просветеност, грациозност и хипоалергенна четина. Те са мощно адаптивни и общителни, което ги прави превъзходен избор както за фамилии, по този начин и за обособени хора. Ако обмисляте да добавите пудел към фамилията си, може би се чудите с какви други породи кучета се схващат.

Ето някои породи кучета, които се схващат добре с пудели всекидневно:

Лабрадор ретривър

Лабрадорите са една от най-популярните породи кучета в света с причина. Те са другарски настроени, енергични и лоялни и са склонни да се схващат добре с съвсем всяка порода кучета, в това число пудели.

Златен ретривър

 Коли

Златните ретривъри са друга известна порода, която нормално се схваща добре с пудели. Те са отзивчиви, нежни и непринудени и са страхотни приятели за пуделите.

Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол

Кавалер Кинг Чарлз Шпаньол са дребна порода кучета, които са известни със своя завързан и гальовен темперамент. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Бишон фризе

Бишон фризе е дребна порода кучета, които са известни със своите радостни и привързани персони. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

 Бретон

Ши цу

Ши цу са ​​малка порода кучета, които са известни със своите другарски настроени и общителни персони. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Бийгъл

Бийгълите са приблизително огромна порода кучета, които са известни със своя другарски и любопитен темперамент. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Австралийска овчарка

Австралийските овчарки са приблизително огромни породи кучета, които са известни със своята просветеност и преданост. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Коли

Колите са приблизително огромни породи кучета, които са известни със своята просветеност и преданост. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

 Бигъл

Ирландски сетер

Ирландските сетери са приблизително огромна порода кучета, които са известни със своите другарски настроени и общителни персони. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Стандартен шнауцер

Стандартните шнауцери са приблизително огромни породи кучета, които са известни със своята просветеност и преданост. Те са страхотни с деца и други домашни любимци и са склонни да се схващат добре с пудели.

Важно е да запомните, че всяко куче е самостоятелно и неговата персона и характер не е наложително да се дефинират от породата му. Когато запознавате ново куче с вашия пудел, значимо е да го вършиме постепенно и под наблюдаване, с цел да сте сигурни, че и двете кучета се усещат комфортно и безвредно.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР