Птиците и пчелите поставят Бъмбъл на колене. Имам предвид приложението

...
Птиците и пчелите поставят Бъмбъл на колене. Имам предвид приложението
Коментари Харесай

ГРЕГ ГУТФЕЛД: „Бялото знаме“ на Бъмбъл показва, че на жените им е „твърде трудно“ да направят първата крачка в онлайн запознанствата

Птиците и пчелите слагат Бъмбъл на колене. Имам поради приложението за запознанства Bumble, което започва преди десетилетие, разказано като феминистката версия на Tinder - само че може би трябваше да се споделя Hinder, тъй като това е, което тези феминистки направиха с дамите, опитващи се да се срещнат с мъже.

Голямото изобретение на Bumble беше, че единствено консуматори от женски пол можеха да създадат първата стъпка, с цел да се свържат с евентуален сътрудник. По този метод входящите им кутии не бяха цялостни със известия от губещи или пълзящи, или всичко изброено нагоре.

Но това беше марката на Bumble: дамите могат да питат, а мъжете не. Досега, след 10 години, Бъмбъл развява бялото знаме и разрешава на мъжете да стартират диалога.

Оказа се, че слагането на дами на шофьорското място за приложения за запознанства е толкоз неприятно, колкото слагането им на шофьорското място за шофиране.

ВОДЕЩ: Сексист би споделил!

Жената...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР