Психолозите са много убедителни в твърдението си, е изключително важно

...
Психолозите са много убедителни в твърдението си, е изключително важно
Коментари Харесай

Хрема, главоболие и болки в гърлото!? Причина за тях може да са ниското ви самочувствие

Психолозите са доста безапелационни в изказванието си, е извънредно значимо един човек да се обича и почита. Причините за сходно виждане не са малко и несъмнено са основателни.  

Ниското самочувствие и страхът от оценката на близките не ни разрешава да живеем обикновено и пълноценно. Оказва се изцяло реслно да зародят някои болести и патологии навръх тази основа.

1. Главоболие 

Липсата на позитивна самокритика се смята за причина за съществуването на ниско кръвно при някои хора. Това положение от своя страна предизвиква постоянно главоболие и даже мигрена. Мнозина считат, че постоянно би трябвало да са съотносими с упованията на близките.

Притесняват се за всичко, което вършат или се случва с тях.

2. Хрема

Дори и за това дребно здравословно неразположение е отговорно ниското самочувствие. Неувереността и самосъжалението могат да доведат до синузит.

3. Астма

Тези, които поемат виновността на другите, постоянно мислят, че не могат да дишат без позволение. При тях нерядко се развива астма или други проблеми на дихателната система, даже и туберкулоза.

4. Болки в гърлото

Хората без самочувствие мъчно показват своето мнение. Това незабелязано може да докара до болки в гърлото.

Най-често страда имунната система на тези с ниско самочувствие. Имунитетът е обвързван със самоидентичността, осъзнаването на личните сили, потребности и стремежи.
 Добави единствено едно нещо при засаждането и ще предпазиш зелето от заболявания Добави единствено едно нещо при засаждането и ще предпазиш зелето от заболявания
Зелето е обичаен артикул, който участва на трапезата всяка българска кухня. С него можете да приготвите разнообразни типове салата и...

5. Проблемен гръбначен дирек

Лесно може да се стигне до деформиране и херния, поради това, че хората не ценят себе си. Тогава се стига до нарушавания в гръбначния дирек.

6. Артрит и заболели бъбреци

Прекалената самокритичност и невъзможността да се отпускаме ни носят редица здравословни проблеми.

Стомахът доста бързо реагира доста както на физиологични, по този начин и на психични въздействия.
 Развалените зъби отключват куп рискови болести Развалените зъби отключват куп рискови болести
Зъбите издават доста за здравословното ни положение. Но все пак постоянно подценяваме положението и им даже не осъзнаваме какви са р...

Всеки е благополучен, когато стомахът е утолен, погълнатата храна е качествена и вкусна и човек не се тормози от нищо.

Когато имаме някакви обезпокоени, даже и неосъзнати, стомахът реагира на секундата. Без да се бави неговата реакция е отичане, колики и други

Нерядко хората без самочувствие страдат от язва. Повечето от хората, които изпитват усложнения със стомашно-чревния тракт, нормално желаят да се трансформират, само че не им се получава, не съумяват да се  приспособяват към заобикалящата среда и изпитват незадоволство от личната си персона.

От язва най-често страдат хора с голямо желание  да са постоянно в услуга на близките, да са съвършени във всичко, да жертват личното си благоденствие и гнева от това, че никой не прави оценка тяхната жертва.

Тези хора, даже да съумеят да реализират нещо положително в своя живо, още веднъж няма да са удовлетворени от всичко, което са постигнали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР