Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.

...
Психологическите тестове са не само интересни, но и изключително точни.
Коментари Харесай

Тест от Древен Египет разкрива бъдещето ни (Снимка)

Психологическите проби са освен забавни, само че и извънредно точни. Причината за това е, че са основани от психолози, въз основа на редица проучвания и опити по този начин, че да могат да оказват помощ на хората да се схванат по-добре от една страна, а въпреки това да оказват помощ на работодателите да преценяват възможните си служащи по-прецизно. Днес ви представяме един елементарен тест от Древен Египет, който разкрива бъдещето ни.

Египетските карти Таро са съвършен метод да разберете какво тъкмо ви чака в близко бъдеще, предават от jenata.blitz.bg. Достоверността на разкритията от тях е обезпечена, само че смеете ли да разберете в действителност какво ще ви се случи в най-скоро време? Днес ще имате този късмет – шансът да разберете какво ви следва. Можете да погледнете в бъдещето от в този момент и да помислите по какъв начин да не вършиме неточности, чиито последици може да се окажат съдбовни. Ако не ви е боязън, изберете египетска карта таро и вижте какво се крие зад нея.
 Тест от Древен Египет разкрива бъдещето ни (Снимка)

Императрица
Изида е знак на женствеността и майчинството. Тя е предвестител на любова, подсилване на фамилията и раждане на дете. Освен това тази карта демонстрира, че ви чака интервал на благоденствие и разцвет. Ще се развивате всестранно. Скоро ще може да оберете плодовете на труда си.

Луна
Влиянието на Луната визира всички живи същества. Според античните вярвания, хората могат да се трансформират фрапантно за един лънен цикъл. Ако сте избрали точно тази карта, у вас най-вероятно се пробужда тъмна страна. Обикновено тя демонстрира ревнивост, завършек на връзка и доста обиди, не наложително от вас към различен човек, а по-скоро противоположното. Някой доста ще ви нарани. Трудно ще намерите естетика, с цел да се освободите от тази обстановка. Опитайте се да не взимате прибързани решения. Мислете деликатно преди всяко свое деяние.

Жрица
Върховната жрица е знак на предусещане, вътрешен глас и твурда убеденост в нещо. Тя е ключ към мистериозна мощ. Ако неотдавна сте правили положителни каузи, то ви чака огромно заплащане. В противоположен случай обаче, ще бъдете осъдени грубо. Имате потребност да помислите деликатно по какъв начин сте се държали с близките през последните дни. Ако сте обидили някого – извинете му се. Ако някой е обидил вас, то простете на този човек и не търсете отплата. Само по този начин ще намерите естетика и ще смекчите удара на ориста.

Колелото на шанса
Тази карта значи, че вашата борба е завършила. Време ви е за заслужена отмора. Пропиляли сте прекомерно доста сила и е време да видите изгодите от труда си. Нямате и задоволително сили за нови инициативи. Колелото на шанса споделя, че животът ви е на прекрасен път. Очаква ви непоклатимост и разцвет. Ще жънете финансови триумфи само че не забравяйте да прекарвате повече време с обичаните си хора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР