Протести в цялата страна заради жестоко обезобразеното момиче. В над

...
Протести в цялата страна заради жестоко обезобразеното момиче. В над
Коментари Харесай

Протести в цялата страна заради жестоко обезобразеното момиче

Протести в цялата страна поради грубо обезобразеното момиче. В над 20 града на страната през днешния ден се  организират мирни протести  в символ на поддръжка към  18-годишното момиче от Стара Загора , което бе обезобразено от своя другар. Първоначално самодейността потегли от града под липите, само че в следствие стана ясно, че още доста население места ще се включат.

Хората са призовани да  излязат пред правосъдните палати  в своя град в един и същи час –  18:00 часа .

Мъж обезобрази приятелката си с макетно ножче, направени са ѝ 400 шева

В края на юни момичето е станала жертва на грубо похищението от страна на някогашния ѝ към този момент другар – Георги. Той е пристигнал в дома ѝ, където с изключение на, че я е удрял и е счупил носа ѝ, той е  остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче  21 пъти, в резултат на което са ѝ направени  400 шева .

Първоначално той е арестуван, след което е бил освободен, защото на база на здравната експертиза съдът е постановил, че жертвата е с леки телесни пострадвания. В неделя сутринта Георги беше задържан, откакто стана ясно, че в дните предхождащи нападението, той е заплашвал момичето със известия в интернет приложение.  „ Направо те умъртвявам ” и „ Ще ти закача главата ”  гласят заканите. Така прокуратурата му повдигна още едно обвиняване – за закана за ликвидиране.

Властите за нападнатото момиче: Имало е известия „ Направо те умъртвявам “ и „ Ще ти закача главата “ (ВИДЕО)

Случаят провокира публичен и политически отзив в цялата страна откакто родителите на жертвата оповестиха пред медиите за случилото се.  Прокуратурата още веднъж се задейства  по случая и подреди повторни експертизи на потърпевшото момиче. Тя е в тежко прочувствено положение и се е затворила в себе си, заяви майката на жертвата.

Съединени американски щати крие стратегия за НЛО

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР