Протеже на вечните кадровици от ГЕРБ в Добрич – бившата

...
Протеже на вечните кадровици от ГЕРБ в Добрич – бившата
Коментари Харесай

Калинка на ГЕРБ беснее в Инспекцията по труда – Добрич! Вижте безобразията на Галин Николов

Протеже на безконечните кадровици от ГЕРБ в Добрич – някогашната депутатка Даниела Димитрова и мъжът ѝ Юлиян, рискува живота на подчинените си с неизправни коли. На кого да се оплачат хората, откакто нарушителят Галин Николов е началник на Инспекцията по труда (ИТ ), пишат читатели на Narod.bg, които готвят сигнал до прокуратурата.

Галин Николов е чистокръвна калинка на ГЕРБ. Въпреки противоречивата си подготвеност за заеманото място, връзкарят е краткотрайно изпълняващ и показва безспорна убеденост, че състезанието на 7 декември му е в забрадка вързан, пишат източниците на Narod.bg.

Самонадеяният и безконтролен парашутист, насочен към началническото кресло, даже не се старае да извършва служебните си отговорности.

Всеки ден гербопитекът командирова свои служащи из цяла Добруджа по инспекции, макар че е наясно, че служебните коли не са минали наложителния годишен механически обзор и не са снабдени с нови гуми – съгласно условието най-малко с 4 мм грайфер.

Грозната процедура, която заплашва здравето и живота на чиновниците в Инспекцията по труда, продължава повече от 2 месеца. Николов евентуално е спокоен, тъй като когато пътните служители на реда схванат, че колите са без годишен механически обзор и с гуми-галоши, административните санкции ще са за водача, не за притежателя на колата, т.е., шефът на ИТ.

Реклама

Галин Николов рискува живота на хората без никакви угризения, и тъкмо толкоз безсрамно извършва всички задания, сложени от депутатския брачен партньор Юлиян Димитров да мачка и глоби дребен и огромен бизнес със солени санкции, безапелационни са нашите читатели от Добрич

Абсурдно е, само че в тази ситуация се пита на кого да се оплаче пострадал от изискванията на труд по местоработата му, откакто шефът на Инспекцията по труда с лекост гази разпоредбите и закона?

Ако, обаче, в документооборота на Инспекцията по труда в Добрич въпреки всичко е непокътнат сигнал за положението на колите и все пак рисковата процедура продължава – Галин Николов рискува да дава отговор за осъществено закононарушение.

Името на гербопитека нашумя още през април т.г., когато беше ясно, че кадровиците на ГЕРБ-Добрич – Даниела и Юлиян Димитрови, залагат на него за шефското място в Инспекцията по труда.

Същият е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, несполучлив юрист на свободна процедура и правист консулт на Инспекцията. Много е забавно каква тъкмо финансова мотивация получава фамилията, с цел да лобира за хора с сходен недостиг на капацитет. Сами можете да предположите какви други нарушавания, застрашаващи здравето и живота на чиновниците, може да спретне Галин Николов, откакто бъде назначен за титуляр.

Предишният „ триумф “ на фамилията ГЕРБ-кадровици беше шефът на РЗОК-Добрич. На 7 февруари т.г. като подобен бе показан доктор Добромир Филипов от Варна. Лобистите несъмнено бяха пропуснали, че протежето им е осъждан.

Задължително е, когато кадруваш, да имаш същински експерти. Сега разсейките на ГЕРБ пробутват хванати „ от прът и въже “ калинки, подготвени да платят, с цел да получават заплати и облагодетелстване от шефските места, приключва сигналът до Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР