Простотията на Алек Младенов изпъкна за пореден път след изцепката

...
Простотията на Алек Младенов изпъкна за пореден път след изцепката
Коментари Харесай

Ергенът Алек бил смотаняк

Простотията на Алек Младенов изпъкна за следващ път след изцепката му, че в никакъв случай не е виждал руси турци. В същото време огромна част от феновете го оприличават на турски артист, който са преобладаващо руси, синеоки и синеоки. Момъкът, който сякаш търси любовта на живота си в шоуто обаче заключи, че не е виждал руси турци.

 

Това породи голям брой въпроси измежду потребителите на обществената мрежа като водещият е дали има тв приемник в дома си. Те не могат да се начудят на акъла на блондина, който през последните години е претърпял цялостна трансформация във външния си тип.

 

Заслугата за тази смяна обаче е напълно на екипа на шоуто, който подложил Александър Младенов на цялостна смяна, с цел да го трансфорат в това, което феновете виждат, защото надали някоя би се наредила на опашка за сърцето му при предходния му тип.

 

Появилите се остарели негови фотоси в интернет пространството провокираха истински гърмеж и лавина от мнения, преобладаващата част от които са подигравателни. Оказва се, че преди присъединяване му в „ Ергенът “, Алек е имал тип на характерен зубър и в случай че беше взел участие в холивудска продукция, то безспорно щяха да му зачислят ролята на най-големия задръстеняк. Носил е и диоптрични очила.

 

„ Стига, бе, вижте го! Прилича на тези, дето им викат неудачници. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки девойки да се редят на опашка поради него?! Тия от продукцията са го хванали и са преправили от – до, несъмнено доста време им е лишило “, гласи един от най-меките мнения по тематиката.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Ергенът “ Александър Младенов задръстеняк лузър смотаняк
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР