Прокурор Веско Ириков встъпи официално в длъжност като заместник-административен ръководител

...
Прокурор Веско Ириков встъпи официално в длъжност като заместник-административен ръководител
Коментари Харесай

Нов зам.-районен прокурор на Пловдив

Прокурор Веско Ириков встъпи публично в служба като заместник-административен началник на Районна прокуратура – Пловдив. Това стана на гала в заседателната зала на прокуратурата, на която участваха Петър Петров, областен прокурор, сътрудници и правосъдни чиновници.

Районният прокурор Петър Петров връчи акта за встъпване в служба и пожела здраве и професионални триумфи на новия заместник-административен началник.

На 3 април 2024  Прокурорската гилдия, изпълняваща функционалностите на Висш прокурорски съвет, на съображение член 160 вр. член 168 алинея 3 от Закона за правосъдната власт назначи Веско Ириков  за заместник-административен началник на Районна прокуратура – Пловдив.

Той е приключил специалността „ Право “ в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Има над 12 години юридически стаж. Работил е като проверяващ служител на реда в ОД на Министерство на вътрешните работи -Пловдив, след което е спечелил конкурс за младши прокурор и е минал е през образование в Националния институт на правораздаването. Бил е прокурор в Районна прокуратура – Кърджали и от 2019 година е магистрат в Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР