Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как

...
Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как
Коментари Харесай

Прокуратурата да започне да съобщава какво прави и как го върши, поиска Пеевски

Прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави и по какъв начин го прави. Това сподели ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. „ Нали има нов метод, имахме мракобесен основен прокурор, в този момент това ли би трябвало да продължи - да не се знае какво се случва ”, попита той.

Пеевски изясни, че ще зададат въпроси на Борислав Сарафов и на службите. „ Започваме да питаме по всички въпроси ”, добави председателят на ПГ на Движение за права и свободи. „ Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно „ бау-бау ”, счита депутатът.

„ Има тъмна институция, цялостна с кеш, която желае да си сътвори политически план въз основата на разграбването две години на страната. Едноличното диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова ”, счита Пеевски, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера ръководителят ПГ на ДПС посъветва президента Румен Радев да подаде оставка и да основе плана си, а не да се крие зад своя имунитет. Пеевски коментира, че президентът се опасява да излезе като водач по тази причина още веднъж щял да постави някое „ бау-бау ” начело, както правил и до момента.

По-рано през днешния ден парламентарната правна комисия подкрепи комисията за надзор над службите за сигурност вече да не бъде с ротационен ръководител. Депутатът Бойко Рашков насочи рецензии към претекстовете на вносителите на предлагането, измежду които е и Пеевски.

„ Проследете дали комисията е свършила нещо действително, което е в интерес на хората ”, каза Пеевски. Според него Бойко Рашков минимум има правото да разяснява, тъй като „ ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им ”. Председателят на ПГ на ДПС коментира, че той има да дава отговор на доста въпроси. „ Какво стана с неговия градинар и какво се случи с тези следствия ”, попита Пеевски. Той сподели, че не са водени диалози кой ще бъде ръководител на комисията за надзор над службите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР