Прокуратурата търси с призовка в Народното събрание депутата Христо Петров

...
Прокуратурата търси с призовка в Народното събрание депутата Христо Петров
Коментари Харесай

Призовкар търсил Ицо Хазарта в НС

Прокуратурата търси с призовка в Народното събрание депутата Христо Петров - Ицо Хазарта, това е неговото работно място. За дейностите на прокуратурата заяви самия Ицо Петров с пост във фейсбук.

" Днес от прокуратурата решили да дойдат в Народното събрание, с цел да ми връчат писмо . Не на домашния адрес, както е по закон, а в Народното събрание - пред двеста публицисти и камери, с цел да може всички да забележим какъв брой добре се оправят в битката против престъпността. " Самият Ицо Петров не е в Народното събрание през днешния ден.

На него обаче " единствено това малко нещо споделя задоволително ", разяснява в поста си и декларира, че не има вяра на тази прокуратура и не познава нито един човек, който да й има вяра.
 Депутатът Христо Петров получил обръщение, че като част от Политическа партия ще загуби най-ценното
Депутатът Христо Петров получил обръщение, че като част от Политическа партия ще загуби най-ценното

Има по-важни неща от страха, споделил Асен Василев

" Единственото вярно нещо е да не вземам участие в тяхната игра . А в деня, в който България има нов и самостоятелен основен прокурор - първата ми работа ще бъде да го срещна в детайли със случая, за който описах преди дни. "

Става въпрос за опасността, за която отново персонално Христо Петров заяви от парламентарната естрада , по отношение на него да не поддържа " Продължаваме промяната " и да не влиза в политиката. Заплахата визира " най-милото " с намек към фамилията и околните на изпълнителя.

, че са се самосезирали по случая и ще желаят от Ицо Хазарта повече детайлности по случая: от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани . В същия миг прокуратурата се е самосезирала и , че и той е бил заплашван.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР