Произведения на изкуството, които стояха висящи в дома на семейството

...
Произведения на изкуството, които стояха висящи в дома на семейството
Коментари Харесай

Произведения на изкуството, висящи в дома на семейството в продължение на години, тайно криеха смущаващо писмо за убийства на деца

Произведения на изкуството, които стояха висящи в дома на фамилията в продължение на години, скрито криеха тревожна загадка – смайващо писмо за убийства на деца.

Скицата на неидентифициран дългокос аборигенски мъж с брада висеше на стената в трапезарията, откакто беше купена от магазин за отпадъци за няколкостотин $. Изображение беше споделено от консуматор на Reddit, който твърди, че на гърба на рамката е открито ръкописно писмо от март 1996 година

То разказва ужасяващите закононарушения от детеубиеца Декстър Уилкинсън и брачната половинка му Катлийн Листър в Бел, Куинсланд. Но рисунката, нито мъжът на фотографията нямаха връзка с писмото, написано от Жермен Блеър-Куиг.

Тя беше герой за по-строги присъди за съществени закононарушения с принуждение и постоянно се оплакваше от снизходителни присъди на вестниците. Съобщението наподобява е чернова, съдържаща корекции. Потребителите на Reddit считат, че е предопределено да бъде изпратено на публицист, откакто Листър получи лека присъда.

Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР