Програмистът Александър Жадан използва невронната мрежа ChatGPT за търсене на

...
Програмистът Александър Жадан използва невронната мрежа ChatGPT за търсене на
Коментари Харесай

Невронна мрежа избра съпруга на програмист сред пет хиляди момичета

Програмистът Александър Жадан употребява невронната мрежа ChatGPT за търсене на другарка в уебсайт за запознанства, където в последна сметка откри бъдещата си брачна половинка.

Според програмиста концепцията да образова невронна мрежа за търсене на сътрудник в живота му хрумва заради компликациите при потреблението на стандартните способи.

" Предоставих на ChatGPT информация за метода, по който аз самият поддържам връзка. Отначало имаше проблеми, тъй като програмата не ме познаваше, можеше да написа нелепости, само че след това я образовах дотам, че тя стартира да взаимодейства и да поддържа връзка с девойките тъкмо като мен ", отбелязва програмистът.

Той също по този начин прибавя, че по време на търсенето невронната мрежа е провела повече от пет хиляди разговора с разнообразни дами.

Жадан конфигурира избрани филтри (т.е. негови лични критерии), тъй че невронната мрежа да може да избира единствено дами, с които си коства да продължи да поддържат връзка персонално. Така той се среща с бъдещата си брачна половинка Карина.

Освен това, по време на връзката разработчикът...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР