Професор Тим Спектър разкри, че има определени дни от седмицата,

...
Професор Тим Спектър разкри, че има определени дни от седмицата,
Коментари Харесай

Професор Тим Спектър обяснява защо никога не трябва да започвате да гладувате през уикенда

Професор Тим Спектър разкри, че има избрани дни от седмицата, които би трябвало да избягвате да започнете диета с недояждане, и избрани практики, които постоянно би трябвало да избягвате.

Професор Спектър, съоснователят на ZOE Nutrition, здравна компания, която се разрасна по време на пандемията, поучава хората, които желаят да станат по-здрави и да отслабнат, да преминат към от време на време недояждане. Диетата планува хората да ядат единствено избран брой часове на деня и да се хранят здравословно през другото време, което съгласно него понижава възпалението, усъвършенства здравето на червата и предизвиква загубата на тегло.

Въпреки това, в най-новия ZOE Подкаст за хранене, професор Спектър сподели, че хората не би трябвало да се пробват да стартират диета с от време на време недояждане през уикенда. Той сподели: „ Винаги съм откривал, че когато правех по-удължено бързо, колкото по-зает бях, толкоз по-лесно беше. Абсолютно. Така че в никакъв случай не бих предложил на никого да стартира през уикенда. Защото това е най-ло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР