Професор от Колумбийския университет, на когото беше забранено да влиза

...
Професор от Колумбийския университет, на когото беше забранено да влиза
Коментари Харесай

Професор от Колумбийския университет осъжда AOC за това, че нарече анти-израелските протести „ненасилствени“: Тя е „агент на хаоса“

Професор от Колумбийския университет, на който беше неразрешено да влиза в кампуса, откакто беше хазаин на проеврейски протест, остро подлага на критика представителя. Александрия Окасио-Кортез, D-N.Y., сряда, след нейните мнения за „ ненасилствените “ протестиращи против Израел.

„ AOC е сътрудник на хаоса и аз просто чакам с неспокойствие на моите деца и внуци, които четат за тази глава от историята и листата на всички гневни антисемити, и да видят нейното име “, сподели професор Шай Давидай пред „ America's Newsroom “.

„ Това не е кротичък протест… тя лъже хората тъкмо като Рашида Тлаиб, тъкмо като Синтия Никсън от „ Сексът и градът “, тъкмо като Ню Йорк Таймс “, продължи той.

Представител Александрия Окасио Кортез, D-N.Y., направи обява, в която подлага на критика решението на университета да притегли правоохранителните органи. (Том Уилямс/Гети изображения)

Кортес в обявата си X във вторник написа: „ Обаждам се Полицейското налагане на не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР