Професионалисти в сферата на козметиката от цяла България и близки

...
Професионалисти в сферата на козметиката от цяла България и близки
Коментари Харесай

Козметичен лидер отпразнува 30 годишен юбилей с партньори от цяла Европа

Професионалисти в областта на козметиката от цяла България и близки посетители от Франция, Италия и Израел, отпразнуваха тридесетия празник на един от първите дистрибутори на професионални козметични артикули и инсталация в България. Събитието, което се организира в ивент център “Пиротска 5 ”,  бе маркирано с изтънчен коктейл и пъстра стратегия с обичани български актьори, като Папи Ханс, група Ginger Groove, Троп’Ангелес, NANA Dance Project, DJ DESSY и младата певица Vladi. 

  “Растем, само че не стареем! 30 години работим за вас и за хубостта! Благодарим, че сте до нас! ” - с тези думи създателят на  " Antoanette The Hair and Beauty Business " Антоанета Цветанова откри събитието, което се организира в столичния Event centre " Пиротска " 5

Антоанета Цветанова започва бизнеса си през октомври 1993 година и слага основите на професионалната промишленост за хубост у нас. Тя образова козметици и други експерти в областта на beauty услугите и е водач, и дипломат на образци и положителни практики в областта на бюти мениджмънта. Тя е един от първите вносители на новаторски разкрасителни процедури и артикули в България, каквито са ултразвуковата технология и неинвазивната мезотерапия. Организира и организира първото образование на 15 български козметици в  Париж през 2000 година, а през 1992 година е част от международните професионални търговски изложби в Лондон, Болоня и Барселона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР