Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Най-добрият слънцезащитен крем за всяка част от тялото ви, включително слънцезащитен крем за прекомерен грим

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Вече знаете, че слънцезащитният крем е значима част от добра рутинна грижа за кожата. След като сте измили лицето си, нанесли тоник, серуми и овлажнител, би трябвало да отбраните кожата си от UVA лъчи и увреждане от слънцето с първокласен широкоспектърен SPF. И защото температурите се покачват и пластовете на облеклата стартират да се отделят, ще желаете да започнете да нанасяте слънцезащитен крем върху всяка открита кожа на тялото си за спомагателна отбрана от слънцето.

Фондацията за битка с рака на кожата оповестява, че ежедневната приложимост на слънцезащитен крем с SPF равнище 15 (или по-високо) може да понижи риска от развиване на разнообразни типове рак на кожата с до 50 %.

Без значение дали употребявате физически или химически слънцезащитен крем, уверете се, че предпазвате кожата си от слънчевите лъчи с най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР