Продължаваме промяната“ е лява партия, ако гледаме техните действия и

...
Продължаваме промяната“ е лява партия, ако гледаме техните действия и
Коментари Харесай

Мира Баджева: „Продължаваме промяната“ са лява партия

„ Продължаваме промяната “ е лява партия, в случай че гледаме техните дейности и изразителност. Те несъмнено бият Българска социалистическа партия по доста от нещата, които вършат и направиха, бидейки в ръководството. Даже се чудя какво тъкмо си показват от „ Демократична България “ в съюз с тях.

Това съобщи в студиото на PrimeTime журналистът Мира Баджева. Според политолога Цветан Герасимов партиите няма да съумеят да реализират съглашение за ръководство и предстоят нови предварителни избори.

„ Очевидно няма да се случи нищо с първия и втория мандат. Останалото ще забележим. Първите три дни от този парламент демонстрираха, че има много деструктивно държание и нежалание да се реализира компромис “, разяснява Баджева.

„ Има късмет за кабинет единствено и само дотолкоз, доколкото се случи с избирането на Вежди Рашидов – някакъв доста огромен компромис на всички партии “, добави тя.

„ Наблюдаваме липса на разговор сред политически партии по всевъзможни тематики “, уточни Герасимов и даде образец със свадите към избора на ръководители на непрекъснатите комисии в Народното събрание.

„ Избирателите са доста ядосани. Ако политиците не престават по този начин, в действителност ще бъдат осъдени на идващите избори и ще бъдат сами сюрпризирани какво ще им случи. Да, в този момент в действителност няма нов състезател, само че това става доста елементарно в българското общество в последно време. Видяхме по какъв начин групировката на Стефан Янев с лекост влезе в Народното събрание, без акция. Самите „ Продължаваме промяната “ съумяха да натрупат единствено за няколко месеца в служебното държавно управление на Радев задоволително доста симпатизанти, с цел да станат първи на изборите през ноември “, акцентира журналистката.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР